Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  31C° Karlovac

 • weather-image

  31C° Duga Resa

 • weather-image

  30C° Ogulin

 • weather-image

  30C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Karlovac KAZALIŠTE RUKOMETAŠIMA Podijeli

‘Dobri čovjek Bažulek’ 29. siječnja u Zorin domu za pomoć Hrvatskom rukometnom klubu Karlovac

Ravnatelj Šestan najavio je premijeru nove predstave ‘Komšiluk naglavačke’.

KARLOVAC – Nastavlja se suradnja Gradskog kazališta Zorin dom i Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac. Dio prihoda od prodaje ulaznica za predstavu ‘Dobri čovjek Bažulek’, koja je na programu u utorak, 29. siječnja, od 20 sati, karlovačko će kazalište donirati rukometašima.

Rečeno je to na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Zorin domu, na kojoj je ravnatelj Srećko Šestan naglasio kako mu je izuzetno drago što se nastavlja program suradnje između karlovačkih sportaša i kazališta. Pozvao je sve zainteresirane da se odazovu na predstavu i pomognu klubu.

– Već idućeg dana, 30. siječnja, predstava će igrati u Zadru, u čijem smo ciklusu redovni gosti već zadnjih 5 godina. To je dokaz da je publika i izvan Karlovca prepoznala kvalitetu predstava Zorin doma – kazao je Šestan.

Najavio je premijeru nove predstave ‘Komšiluk naglavačke’ u koprodukciji s Kazalištem Virovitica, a prema tekstu Nine Mitrović. Virovitička premijera zakazana je za 8., a karlovačka za 15. veljače.

Aldo Navialić, tajnik rukometnog kluba, zahvalio je ravnatelju i djelatnicima Zorin doma na suradnji i pomoći. Naglasio je kako je ovo već treća godina organizacije ovakve pomoći klubu, te vjeruje da će se nastaviti i u budućnosti, dok je igrač Filip Begić kazao kako je ovo pravi primjer međusobne suradnje kulture i sporta.

Pročitajte i ovo

NISU VAŽNI GODINE I ISKUSTVO

Eksperimentiranje sa zvukom uz Hrvatski dom: Dođite večeras s intrumentima