Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  26C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Život KAKO JE DOBRO VIDJETI TE OPET Podijeli

Doček u Karlovcu uz hitove Novih fosila: Top pjesme za najdužu noć

12 glazbenika na pozornici garantira sjajnu feštu

Karlovčani će večeras u novu 2019. godinu ući uz hitove Novih fosila. 

Za dobra stara vremena, Mario, Tonka, Košulja plava, Da te ne volim, Bilo mi je prvi put, ah.. nema kraja uspješnicama ovog benda koji će Karlovčane i sve njihove goste uvesti u novu godinu na prostoru Glazbenog paviljona. Uz uvijek dobro raspoloženu i vrckavu našu Sanju i sjajne pjevače vrijeme će sigurno brzo i dobro proći, a onda u ponoć i čestitanja za sretnu 2019.godinu. – Hitova imamo za pjevati do 15. siječnja, rekla je Sanja Doležal.
– Bit će dobra fešta i ono što čvrsto obećajem ako se netko razočara plaćam “cugu”. Od prve do zadnje pjesme svi znaju sve, to su sve hitovi i ljudi koji čak nisu slušali Fosile kao djeca iznenadit će se da sve to znaju. Mi zapravo uvijek radimo dočeke i koncerte za feštu tako ćemo prilagoditi i ovaj put, obećala je za Radio Mrežnicu Sanja Doležal.
Produkcijski Novi fosili drže kvalitetu kao i svih prijašnjih godina.
-Zec, Marinko i ja imamo prateće vokale i prateći sastav kao što smo i imali svih ovih godina. Mi Fosili, kad smo se 2005. ponovo osnovali smo se pojačali s mladom ekipom tako da nam daju malo svježe krvi. Dolazi nas 12 u Karlovac, imamo svog ton majstora i na bini nas je devet.
A s obzirom na opus pjesama koji je nastao od 1969. kada je bend osnovan pa do danas, nema sumnje da Sanja, Zec i Marinko mogu svirati i puno duže od novogodišnje noći.
– Ako bude, a bit će veselo tko zna možda potraje do 15. siječnja, najavljuje kroz smijeh Doležal.

Pročitajte i ovo

ENERGETSKA OBNOVA

Nema više smrzavanja učenika, od jeseni OŠ Plaški energetski obnovljena