Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Život Podijeli

“Dogodit će se zlo, od skretanja pa preko mosta vozi se luđački, učinite nešto”

Od skretanja kod sv. Antuna pa preko mosta pravi rulet na cesti, nabrijavanje automobila i pretjecanje ne staju

-Dogodit će se zlo, kažu građani u Dugoj Resi koji žive i funkcioniraju na potezu od skretanja kod crkve svetog Antuna pa prema mostu preko Mrežnice upozoravajući na sulude i obijesne vožnje na ovom dijelu prometnice.

Riječ je o potezu koji mnoge vozače, mami da “stisnu” gas kršeći sve propise i dovodeći u opasnost druge.

Kako kažu građani, tijekom dana i noći naslušaju se škripe guma stalno očekujući crni scenarij. – Pretječe se preko mosta, ovim dijelom voze kao na utrkama, ovog ljeta bilo je strašno, osobito kad je ovuda prolazio veći broj ljudi na kupanje i samo smo čekali da se nešto loše dogodi. -Najgore je kad idu pretjecati preko ovog pješačkog prijelaza i daju gas pred mostom, svjedoče.

Kažu da su u zadnja dva mjeseca na ovom potezu pogažena čak tri psa, a čim čuju kočenje, već se svima ledi krv u žilama. Pozivaju grad, komunalne redare, policiju čija je postaja tek par stotina metara dalje, da nešto učine i postave barem “ležeće policajce” kako bi usporili promet ovom dionicom. Tim više što se ovdje nalazi i Osnovna škola “Vladimir Nazor” čiji se đaci od ponedjeljka vraćaju na nastavu. -Nemojmo čekati da nam se dogodi zlo kao na Turnju, kažu građani.

 

Pročitajte i ovo

NESREĆA NA D1

Na Slunjskim Brdima večeras se prevrnuo kamion