Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Dominik Šutalo osvojio 8. mjesto u samcu na Svjetskom sveučilišnom prvenstvu u Šangaju

Najboljem karlovačkom veslaču pripala je čast nošenja hrvatske zastave na svečanosti zatvaranja prvenstva.

Veslač Korane Dominik Šutalo osvojio je 8. mjesto u samcu na 15. Svjetskom sveučilišnom veslačkom prvenstvu održanom u kineskom Šangaju.

Šutalo je u B finalu bio drugoplasirani i tako u ukupnom poretku zauzeo 8. mjesto, a ostvarenim rezultatom bio je i više nego zadovoljan.

–  Cijelu sam sezonu veslao u dvojcu na pariće i imao vrlo malo vremena za pripremu u samcu te je zbog toga bilo teško uhvatiti neki bolji rezultat. Postavio sam i svoj novi osobni rekord u samcu (7:19), što mi je pokazatelj dobre forme – kazao je najbolji karlovački veslač.

Šutalu je na službenoj svečanosti zatvaranja Svjetskog sveučilišnog veslačkog prvenstva pripala čast nošenja hrvatske zastave, a ceremonija zatvaranja bila je značajna za našu zemlju jer je Hrvatski akademski sportski savez preuzeo zastavu FISU-a kao sljedeći domaćin ove svjetske smotre koja će se 2020. godine održati u Zagrebu.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Povijesni dan za karlovački taekwondo: prof. Miro Brežan i Neven Trbojević dogovorili suradnju i zajednički nastup na natjecanjima