Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Županija OŠ VOJNIĆ Podijeli

Donacija DM-a za OŠ Vojnić: “Sada ćemo moći koncerte gledati i u školi, ostaviti likovne mape u ormarićima”

Novom opremom poboljšat će se kvaliteta nastave u Vojniću

233 osnovnoškolca iz Vojnića od sada će s još više radosti odlaziti u školu.

Dobili su, naime donaciju DM-a u vrijednosti oko 25 000 kuna. Od sada će se nastava moći još kvalitetnije održavati uz 11 novih stolova sa stolicama, 4 ormarića i tehničku opremu. Sve ovo smješteno je u novoopremljenu učionicu za likovnu i glazbenu kulturu, ističe ravnateljica Marija Stojković.

-Radi se o iznosu od 25 130, 00 kuna. Dobili smo namještaj za učinonicu; ormare, stolice, klupe i infprmatičku opremu-laptop, projektor, platno, zvučnike, CD player. Odnosno sve ono što je potrebno učiteljici glazbene kulture za rad s djecom. A djeca više neće morati likovne mapre nositi sa sobom već će ih moći ostaviti u novim ormarićima.

Ruralna sredina koja je znatno udaljena od većih urbanih centara i slaba prometna povezanost otežava učenicima upoznavanje s brojnim kulturnim sadržajima. Zato će im sada koncerti, izložbe i filmovi biti dostupni u prostoru njihove škole.

-Glazbena kultura će se unaprijediti. Učiteljica će učenicima putem medija puštati npr. opere i sve ono što djeca ne mogu pogledati uživo. Uče i ostaju u školi kroz interaktivne sadržaje. Mi smo presretni zbog toga, poručuje ravnateljica Stojković.

Pročitajte i ovo

NULA POZITIVNIH

Karlovačka županija bez novooboljelih