Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Karlovac DONACIJA Podijeli

Donacija turske Razvojne agencije TIKA za karlovačko dječje igralište

U Smičiklasovoj ulici staro igralište zamijenit će novo, vrijedno 600 tisuća kuna

Više od 600 tisuća kuna donacija je Razvojne agencije Republike Turske TIKA-e Gradu Karlovcu za izgradnju novog dječjeg igrališta u Smičiklasovoj ulici.

Na mjestu više od 50 godina starog, do rujna će niknuti potpuno novouređeno igralište.

– Igralište sa kružnom organizacijom imat će devet novih sprava sa tri šljunčane pristupne staze, 12 novih klupa, osam koševa za otpatke. Također, hortikulturno će se biti oplemenjeno sa sedam novih satabala vrste javora, lipe i katalpe i 90 metara zelene živice, rekla je pročelnica Hermina Komanac, a gradonačelnik Mandić dodao kako bi u sljedeća tri mjeseca to igralište bilo i završeno.

– Očekujemo u devetom mjesecu da bi se djeca moga na njemu već igrati i zabavljati.

Koordinator TIKA- e za Hrvatsku Haşim Koç je potvrdio da je za igralište u Smičiklasovoj već prikupljaju ponude.

– Drago nam je da je došlo baš do ovog projekta u Smičiklasovoj koji će pružiti jedno lijepo lice ovom dijelu gradu te će imati višestruku korist za sve stanovnike, ne samo za djecu. Budući da je moto naše agencij “Sve za osmijeh” drago mi je da ćemo taj osmijeh moći vidjeti na licima djece, ali i njihovih roditelja.

Ured TIKA-e u Hrvatskoj djeluje tek dvije godine i do sad je proveo 28 sličnih projekata. Igralište u Karlovcu osmi je ovogodišnji.

Pročitajte i ovo

INVESTICIJA

24 stana, poslovni prostor, kancelarije, parkiralište – u novoj zgradi u Krležinoj u Novom centru u Karlovcu