Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Život PETICIJA ZA RAMPU Podijeli

Dosad 313 potpisa na peticiji za rampu preko pruge u Zvečaju, potpisi danas i u D.Resi

Svoj potpis dajte danas ispred robne kuće i na tržnici u Dugoj Resi

Dosad je prikupljeno 313 potpisa na peticiji kojom Zvečajci, ali i ostali žele da se na željezničkom prijelazu u Donjem Zvečaju napravi rampa. Peticija će se danas moći potpisati i u Dugoj Resi, ispred Konzuma u robnoj kući te na tržnici od 10 do 12 sati.

Potpisi su dosad prikupljani u Generalskom Stolu, Zvečaju, Donjem Zvečaju, te dijelom u Dugoj Resi, a mnogi su svoj potpis stavili na zahtjev koji je višegodišnja želja brojnih mještana. Peticija je pokrenuta početkom tjedna nakon strašne nesreće koja se u nedjelju dogodila na ovom mjestu kad je teretni vlak naletio na automobil u kojem je poginuo mladi karlovački par.

Dan nakon toga u programu Radio Mrežnice naša voditeljica i najpoznatija Zvečajka Sanja Doležal pokrenula je priču o novoj peticiji i pozvala sve koji žele da je potpišu kako bi se konačno nešto pomaknulo i riješilo. Danas će se peticija moći potpisati i pred Konzumom ispred robne kuće te na tržnici. Svi koji žele mogu je potpisati od 10 do 12 sati, a organizatori među kojima je upravo i Sanja, nadaju se brojnim potpisima potpore.

 

Pročitajte i ovo

UDRUGA STARKA

“Očekuje se porast ilegalnih domova za starije, ministre, primite se posla”