Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Karlovac Sport Županija Podijeli

Dubić i Umnik prvaci

U subotu su natjecatelji nastupili na kuglani u Ogulinu, a u nedjelju na kuglani Doma oružanih snaga u Karlovcu. Kod kuglača nastupila su samo dva člana Kuglačkog kluba ‘Mostanje’ iz Karlovca. Prvi je bio Tomislav Umnik s 971 oborenim čunjem, a drugi Antonio Benković s 872 čunja. U ženskoj konkurenciji nastupilo je 10 članica Kuglačkog kluba […]

U subotu su natjecatelji nastupili na kuglani u Ogulinu, a u nedjelju na kuglani Doma oružanih snaga u Karlovcu. Kod kuglača nastupila su samo dva člana Kuglačkog kluba ‘Mostanje’ iz Karlovca. Prvi je bio Tomislav Umnik s 971 oborenim čunjem, a drugi Antonio Benković s 872 čunja.

U ženskoj konkurenciji nastupilo je 10 članica Kuglačkog kluba ‘Policajac’ iz Ogulina i dvije kuglačice Kuglačkog kluba ‘Kupa’ iz Ozlja. Prva četiri mjesta osvojile su kuglačice ‘Policajca’. Prva je bila Jasmina Dubić s 1075 oborenih čunjeva, druga Ana Poljak s 1069, treća Morena Rendulić s 1058 i četvrta Nives Poljak s 1049 čunjeva. Peta je bila Nikolina Pavlaković iz "Kupe" s 1037 čunjeva.

Pročitajte i ovo

DAJ ŠAPU

Izbor za najmješanca grada Karlovca online. Prijavite svoje dlakavce do 30. rujna