Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Karlovac DELA SE Podijeli

Dubovac i dalje u radovima, pogledajte novo stanje. Čak 4 tisuće kućanstava zahvaćeno novom regulacijom prometa

Od vikenda je i nova regulacija prometa iz smjera Borlina koja će trajati do kraja svibnja

Dubovac i okolica i dalje su u radovima zbog rekonstrukcije državne ceste, a od danas vrijedi i nova regulacija prometa iz smjera Borlina.

Prema planovima i najavama izvođača i investitora radova do kraja ovog tjedna asfaltirat će Marmontovu aleju do križanja s Ul. R. Boškovića, do sredine travnja do križanja s Ul. M. Šporera, a do kraja svibnja bit će u potpunosti asfaltirana Marmontova aleja i Ul. Dubovac do prvog ulaza u Pivovaru, najavili su u Gradu Karlovcu.

Danas i sutra od 8 do 16 sati bez vode su Nemčićeva ulica, Šporerova – neparni od 1 do 11, parni od 2 do 8a, Ulica Dubovac brojevi 14, 16, 18, 19 te pivovara te Ljubljanska.
Vodovod i kanalizacija osigurat će cisternu s pitkom vodom, danas u blizini pivovare, a u nedjelju kod autobusne stanice u Ljubljanskoj ulici.

Od danas pa do kraja svibnja uvodi se nova regulacija prometa:

 Obilazni pravac iz smjera Borlina prema centru grada:
Osobna vozila će se kretati ulicama: Žumberačka ul. – Donja Jelsa – Most Hrnetić – Hrnetić – Drežnik – Splitska ul. – Ul. A. Krupe i dalje u smjeru kretanja.

 Obilazni pravac iz smjera centra grada prema Borlinu:
Osobna vozila će se kretati sljedećim ulicama: Marmontovom alejom – Kupska ul. – Pivovarska ul.– Ul. M. J. Šporera – privremenom prometnicom desno iz Ul. M. J. Šporera prema parkiralištu Pivovare, povratno na Ul. Dubovac i dalje u smjeru kretanja.

Čak 4 tisuće kućanstava zahvaćeno je ovom rekonstrukcijom odnosno osjeća posljedice radova. Oni su nedavno dobili dopise, a riječ je o kućanstvima na području Dubovca, Borlina, Donjih i Gornjih Stativa, Hrnetića i Drežnika, Mala Jelsa, Donja Jelsa, Gornja Jelsa, Velika Jelsa (koji su zahvaćeni novom prometnom regulacijom), odnosno na oko 4.000 adresa, u kojima ih Grad obavještava o svim aktivnostima izvođača radova u projektu D6, planovima i rokovima, te svim zahvatima na vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži, koje izvodi gradska tvrtka Vodovod i kanalizacija.

Pročitajte i ovo

SAMO NEK JE DJECE

Rečica će dobiti vrtić po istom prinicipu kao Mahično. Grad ga prijavljuje za EU novce