Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Dubravko Mrkonja novi predsjednik NK Slunja, klub bilježi veliki broj odlazaka i dolazaka igrača

Za dopredsjednika je izabran Petar Radočaj, a za tajnika Ivan Piršić, obojica još uvijek aktivnih igrača kluba.

Dubravko Mrkonja novi je predsjednik Nogometnog kluba Slunj.

Nakon neuspješne sezone, ispadanja iz četvrtoligaškog ranga i povratka u Prvu županijsku sezonu, u slunjskom klubu održana je Izborna skupština, na kojoj je za novog predsjednika izabran Dubravko Mrkonja, dugogodišnji igrač kluba, član generacije koja je u sezoni 2000/2001. igrala 3. HNL. Novi dopredsjednik je Petar Radočaj, a novi tajnik Ivan Piršić, obojica još uvijek aktivni igrači kluba.

Vrlo prometno bilo je u slunjskoj svlačionici u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka. Klub su napustili Matovina, Vidoš, Tin Štefanac, Gračan, Plečko, Mateković, Zeko, Maravić i Požega, a došli su Viktor Holjevac, Benjamin Obajdin, Dino Filipčić, Danijel Potnar, Antonio Hodak i David Bićanić, povratnici u nogomet, Martin Filipčić, koji je do sada igrao samo mali nogomet, te Bastian Esteban Fonseca Lucić, Čileanac hrvatskih korijena. Obzirom je slunjska momčad vrlo tanka na vratarskoj poziciji, treneru Daliboru Sabljaku jedno od najvećih pojačanja zasigurno će biti povratak u klub Matije Katića.

U ponedjeljak od 19:30 sati Slunj će odigrati pripremnu utakmicu u Vojniću s našim novim međužupanijskim ligašem Vojnićem ’95.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Karlovčanke i u drugom ovosezonskom županijskom ogledu bolje od Ozaljčanki