Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Karlovac Život Županija Podijeli

Duga Resa bez božićnice

Najvišu božićnicu, od 1.500 kuna, isplatit će karlovačka Gradska uprava. 129 zaposlenih dobit će je idući tjedan, a ovim je iznosom, kako nam je objasnio gradonačelnik Damir Jelić, postignut svojevrsni kompromis jer on je nudio tisuću, a sindikat tražio 1.800 kuna. U ozaljskoj Gradskoj upravi božićnica od tisuću kuna za jedanaestero zaposlenih je isplaćena. Riječ […]

Najvišu božićnicu, od 1.500 kuna, isplatit će karlovačka Gradska uprava. 129 zaposlenih dobit će je idući tjedan, a ovim je iznosom, kako nam je objasnio gradonačelnik Damir Jelić, postignut svojevrsni kompromis jer on je nudio tisuću, a sindikat tražio 1.800 kuna.

U ozaljskoj Gradskoj upravi božićnica od tisuću kuna za jedanaestero zaposlenih je isplaćena. Riječ je o dijelu neoporezivog iznosa od 2.500 kuna, pojašnjava gradonačelnica Biserka Vranić.

Po tisuću kuna božićnice dobili su i zaposlenici gradskih ustanova i tvrtki, dok je u karlovačkim taj iznos različit – od 1.000 do 1.500.

Za razliku od Ozlja i Karlovca, božićnice ove godine u Dugoj Resi, odnosno, Gradskoj upravi nema jer su neoporezive 2.500 kuna već ispucali. 21 zaposlenik tako za božićnicu neće dobiti ni kunu jer nema novca, kaže gradonačelnik Ivan Baršić.

Pročitajte i ovo

OČEKIVANO

Mandić će smanjiti plaće svima u karlovačkom gradskom sustavu, a i reorganizirati ga