Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Međutim, ako ćemo biti objektivni i realni, nema samodostatnih ekonomija. Njemačka negdje pet do sedam puta hrane više uvozi, nego što izvozi, objasnio je analitičar Velimir Šonje Šonje: 'Ideja poljoprivrede koja sve spašava? To je romantizam' Vice Kendeš, Luka Juričić, Davor Kukec, Zvonimir Blaić, Yusuf Musa, Matteo Pranić i Ivan Antunović službeno više nisu igrači HNK Šibenik. Luka Juričić u ovoj sezoni bio je najbolji strijelac Šibenika, u 18 nastupa dao 8 golova u prvenstvu i dva u Kupu. Ivan Antunović odigrao je ukupno 41 utakmicu, dao 7 golova i imao dvije asistencije. Davor Kukec za Šibenik je u protekle dvije godine nastupio u 59 utakmica, zabio 21 gol i dodao 4 asistencije. HNK Šibenik na svojim je stranicama zahvalio Vici, Luki, Davoru, Zvonimiru, Yusufu, Matteu i Ivanu na svemu što su dali u šibenskom dresu i zaželio im puno zdravlja i uspjeha u nastavku karijere. Rastanak sa sedmoricom igrača Najprije je povećala grudi, a zatim je uslijedilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mjestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i karizmom Potrošila na operacije 900.000 kn: 'Ne mogu naći posao, moj vrući izgled izluđuje muškarce' Povezanost između sreće i starenja je čvrsta i duboka, a sve studije ukazuju na isti zaključak - stariji ljudi su sretniji, čak i kad se suočavaju sa problemima opadanja zdravlja i gubitka odnosa Sa starošću dolazi sreća, ali i manjak samopouzdanja te diskriminacija po starosnoj dobi

Županija NATJEČAJ ZA UDRUGE Podijeli

Duga Resa poziva udruge: Za aktivnosti na Grin festu i Ljetu na Mrežnici dodjeljuju se potpore

Udruge mogu dobiti od najmanje 500 do najviše 12.000 kuna

Do 10. lipnja otvoren je poziv Grada Duge Rese udrugama za dodjelu financijskih potpora aktivnostima koje će provoditi u sklopu manifestacije Grin fest i Ljeto na Mrežnici.

Cilj natječaja je obogaćenje prigodnih manifestacija sportskog, kulturnog, humanitarno-socijalnog te zabavnog karaktera na otvorenom prostoru u Amfiteatru, Pučkom otvorenom učilištu, gradskom kupalištu i drugim javnim površinama u vlasništvu Grada u vremenu od 15. lipnja do 15. kolovoza 2019. godine, a koje provode udruge čije su aktivnosti vezane na područje Grada Duge Rese.

Javiti se mogu udruge registrirane u Dugoj Resi, ali i one koje nisu iz Duge Rese, a svoje aktivnosti provode na području grada.

Iz dugoreškog proračuna osigurano je ukupno 30.000 kuna, a dodijelit će se potpore od najmanje 500 do najviše 12.000 kuna.

Svi potrebni obrasci mogu se pronaći na službenim internetskim stranicama Grada Duge Rese.

Pročitajte i ovo

STIGLI REZULTATI

U Karlovcu jedna novooboljela osoba, u Ogulinu svi negativni