Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Dugorešani drugoplasirani u 1. kolu Prve A hrvatske lige u zračnoj pušci, ‘policajci’ zauzeli 3. mjesto u zračnom pištolju

U nedjeljnom dijelu međunarodnog natjecanja Matija Cindrić, Vlado Cindrić i Slavko Matanić ušli su u finale.

Strijelci Duge Rese osvojili su drugo, a karlovačkog Policajca treće mjesto u 1. kolu Prve A hrvatske lige u gađanju zračnim oružjem po ISSF programu održanom proteklog vikenda u Solinu, u sklopu međunarodnog turnira Salona DC Open.

Bojan Stipančić, Filip Brinski i Tvrtko Vrcić u disciplini 10 metara zračna puška zauzeli su 2. mjesto s 1823.1 krugom, iza solinskog Dalmacijacementa s 1858.3, a ispred trećeplasiranog zabočkog Tekstilca s 1813.1 krugom. U pojedinačnom dijelu natjecanja najbolji dugoreški predstavnik bio je Brinski na 9. mjestu.

Karlovčani su nastupili u disciplini 10 metara zračni pištolj i u sastavu Slavko Matanić, Vlado Cindrić i Matija Cindrić u poretku za Prvu A ligu osvojili 3. mjesto s 1672 kruga, iza Dalmacijacementa s 1701 te Osijeka 1784 s 1689 krugova. Pojedinačno je Matanić bio šesti, a Vlado Cindrić sedmi.

‘Policajci’ su nastupili i u nedjeljnom dijelu natjecanja u disciplini 10 metara zračni pištolj. Sva trojica ušli su u finale, a na koncu je Matija Cindrić bio peti, Vlado Cindrić šesti, a Matanić sedmi.

 

Pročitajte i ovo

STRELJAŠTVO

‘Policajci’ drugoplasirani u konačnom poretku Prve Walther hrvatske lige, Dugorešani zauzeli 5. mjesto