Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  24C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Dugorešani ekipno šesti u finalu Kupa, Tvrtko Vrcić pojedinačno osmi

Ekipu Duge Rese boljeg ekipnog plasmana stajao je tehnički kvar na oružju Luke Malovića, koji je morao odustati nakon ispaljenih 17 hitaca.

Seniorska ekipa Streljačkog kluba Duga Resa osvojila je 6. mjesto u finalu Kupa Hrvatske u gađanju zračnim oružjem održanom jučer u Rovinju, a Tvrtko Vrcić je u pojedinačnoj konkurenciji bio osmi.

Za dugorešku ekipu pucali su Tvrtko Vrcić, Filip Brinski i Luka Malović, koji je zbog tehničkog kvara na oružju morao odustati nakon 17 hitaca, što je Dugorešane stajalo trećeg mjesta i brončane medalje te su natjecanje okončali na 6. poziciji s pogođenih 1.374,6 krugova. Pobjednik Kupa je solinski Dalmacijacement (1.871,6), ispred  zagrebačkog Končara 1786 (1.867,4) i zabočkog Tekstilca (1.837,7 krugova).

U pojedinačnom dijelu natjecanja najbolji dugoreški predstavnik bio je Vrcić, koji se sa 619,5 krugova plasirao u finale i na koncu zauzeo 8. mjesto, što je vrlo dobar plasman obzirom je još uvijek junior. Brinski je osvojio 15. mjesto, a pobijedio je Petar Gorša iz Dalmacijacementa, ispred Mirana Maričića iz Bjelovara i Andrije Mikuljana iz Končara 1786.

Pročitajte i ovo

VESLANJE

Luka Hajdin zlatni u Mariboru, Mario Konjevoda i Patrik Vrabac uzeli srebro