Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Sport JUDO Podijeli

Dugorešani ukupno najbolji na domaćem Božićnom turniru, Leonu Šuteju posebno priznanje za rezultate u 2019.

Uz Šuteja, ove su se godine ostvarenim rezultatima istaknuli i Toni Bujan i Mateo Holjevac.

DUGA RESA – Judo klub Duga Resa ukupni je pobjednik Božićnog turnira kojeg je jučer organizirao u dvorani Osnovne škole Vladimir Nazor.

Uz domaćine, na turniru su sudjelovali borci Dugava i Pisarovine, a u ukupnom poretku Dugorešani su zauzeli 1. mjesto sa 129 bodova, dva više od Dugava, dok je Pisarovina prikupila 24 boda.

Zlatna odličja za domaći klub osvojili su Mateo Holjevac, Tea Šutej, Maja Polović, Leon Šutej, Roko Vinski i Luka Gojak, srebrna Antonio Bišćan, Dora Malović, Sara Marčac, Mark Brozović, Marko Bišćan, Toni Bujan, Sara Pavković, Luka Malović i Lukas Bišćan, a brončana Petra Gojak, Fran Mamić, Jakov Movre, Vito Brozović, Noa Benić, Lenon Brozović, Gabrijel Mateša, Vid Berislavić, Mihael Stojković, Jure Roguljić, Toni Bujan, Roko Berislavić i Manuel Polović.

Dugoreški klub na završetku je godine sumirao ostvarene rezultate i peharima nagradio najbolje borce, a posebno priznanje za ostvarene rezultate u 2019. godini dobio je Leon Šutej. Za rad kluba i ostvarene rezultate najzaslužniji su trener Luka Boljar, predsjednik Robert Šutej i član Uprave Davor Vrbanić – Beli. Zahvala je upućena i zagrebačkom klubu Dugave, zbog dugogodišnje suradnje s trenerima Nikolom i Ivanom Bućanom. Zahvaljujući njima, dugoreški borac Leon Šutej nastupio je ove godine na brojnim turnirima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ove godine u dugoreškom su se klubu istaknula tri borca. Leon Šutej nastupio je na 17 turnira i sa svih donio medalje te se okitio naslovom državnog prvaka. Toni Bujan predvodnik je novog vala talentiranih boraca (sedam medalja s devet turnira), a Mateo Holjevac, dječak s Down sindromom, u talijanskom je Pordenoneu osvojio zlatnu medalju na Prvenstvu djece s posebnim potrebama.

Pročitajte i ovo

NOVE PROMJENE

Stolnotenisačice, kuglačice i kuglači ipak prekidaju natjecanje, Ministarstvo ih svrstalo među individualne sportove