Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  23C° Slunj

Život S DORE NA EUROSONG Podijeli

Dugoreški kantautor Goran Topolovac s eurovizijskom baladom ide na Doru: Snažna pjesma koju će na engleskom otpjevati zadarska pjevačica

“Vjerujem u pjesmu, prava je eurovizijska”

Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije “Dora” vraća se ove godine nakon devetogodišnje stanke, a svoju pjesmu prijavio je i dugoreški kantautor Goran Topolovac.

Njegova pjesma Mižerja podsjetimo, prije šest godina bila je hrvatska predstavnica na Euroviziji u Švedskoj. Mižerja je završila na Eurosongu nakon što je izabrana na natječaju, a ne na Dori. Baš zato povratak hrvatskog izbora za Eurosong Topolovac i više nego pozdravlja.

– Povratak Dore je po meni pun pogodak, pogotovo što su je iz Kristalne dvorane odlučili preseliti u Veliku sportsku dovranu i približiti je običnim ljudima i publici. Nadam se da će i sama atmosfera u dvorani biti slična eurovizijskoj. Mislim da će to biti pun pogodak, kako za mlade pjevače tako i za one super poznate koji su već dugo na sceni, kaže za Radio Mrežnicu Goran Topolovac.

Pjesmu koju je prijavio na Doru (a natječaj je jučer završio) Topolovac je sam napisao i uglazbio. Detalje poput naziva pjesme i imena izvođača ne otkriva, ali kaže da je pjesma prava eurovizijska. Na engleskom je i otpjevat će je pjevačica iz Zadra, ipak otkriva.

– To je snažna balada, vokalno vrlo zahtjevna. Počinje vrlo lagano, polako, a do kraja je skoro kao da cijeli zbor pjeva, opisuje Topolovac.

Hoće li njegova pjesma ući među 16 pjesama koje će se na Dori 16. veljače boriti za plasman na Euroviziju u Tel Avivu ne zna.

Rezultati će biti vrlo brzo poznati, ali bez obzira na to  spreman je za novo izdanje hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije. A bude li sreće i uđe li njegova pjesma na Doru, onda ni Tel Aviv više nije tako jako daleko. Upravo tamo održat će se naime, ovogodišnji izbor za pjesmu Eurovizije. Držimo palčeve!

Vezani članci

Pročitajte i ovo

DARIVANJE KRVI

Dugorešani prikupili 96 doza krvi