Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Cibona je potpisala novo pojačanje! Radi se o iskusnom centru Darku Planiniću (30) koji je potpisao do kraja ove sezone. Planinić, inače redoviti hrvatski reprezentativac, već je ranije igrao u Ciboni, a bio je u 'vukovima' i one godine kada su osvojili posljednu titulu regionalnog prvenstva. Sudjelovao je i na Olimpijskim igrama u Riju, a od tad je nastupao u Baskoniji, Gran Canariji, Sassariju da bi nakon toga dominirao u poljskom i rumunjskom prvenstvu. Nedavno je odigrao i nekoliko utakmica za Zadar s kojim je imao otvoren ugovor, a naposljetku je završio u Ciboni. Ovo je rješenje za Velićevu momčad nakon što su sporazumno raskinuli ugovor s centrom Kristijanom Krajinom. Na poziciji centra sad imaju tri kvalitetne 'petice': Filipa Bundovića, Matu Vucića i Planinića. Cibona je potpisala Planinića Ma kakav umor, mlada smo momčad! Žao mi je jer mislim da smo zaslužili i više od od boda, ali igrom moram biti zadovoljan, kaže Rožman. Prvo mjesto sada samo znači da smo na dobrom putu, rekao je Bjelica Rožman: Mi u Rijeci igračima smo - zabranili umor! Bjelica: Zaokružili smo odlični tjedan Anonimna žena bila je presretna kada je na internetu pronašla svoju 'buduću' vjenčanicu. Sliku svoje 'buduće' vjenčanice postavila je na Facebooku, ali zadivljujuća činjenica je ta da ta žena nije ni zaručena 'Očajna udavača': Kritizirali je jer se hvali vjenčanicom, a još nema ni svadbe ni mladoženje Jesen uz serijale 24sata oriđiđi produkcije donosi vam pregršt zabave, a sad i novi mobitel Samsung Galaxy Note10+. Ostavi komentar ispod bilo koje epizode 'Firme' na YouTube kanalu 24sata uz hashtag #alijatovolim Najbolji komentar ispod serijala 'Firma' osvaja mobitel! Igramo se do sutra - zato brzo na naš YT

Županija POTPORA Podijeli

Dugoreškim poduzetnicima šansa za bespovratna sredstva, a Grad pomaže sastankom

Ovaj natječaj koristit će najviše poduzetnicima koji troše veće količine energije koji mogu prijavom na navedeni natječaj ostvariti značajne uštede u troškovima poslovanja

Sljedeće srijede Grad Duga Resa organizira sastanak na temu iznosa bespovratnih sredstava, namijenjen poduzetnicima.

 

Sastanak se organizira u suradnji s Lokalnom akcijskom grupom Vallis Colapis iz Ozlja i Zelenom energetskom zadrugom iz Zagreba.

Iznosi bespovratnih sredstava mogu biti do 80% investicije a za preostali iznos ukoliko nemate vlastitih sredstava bit će ponuđeni razni modeli financiranja.Zelena energetska zadruga iz Zagreba je spremna za dugoreške poduzetnike pripremiti prijave za navedeni natječaj, administrativno voditi projekt i izvještavati o provedbi projekta, napominju u Gradu.

Ovaj natječaj koristit će najviše poduzetnicima koji troše veće količine energije koji mogu prijavom na navedeni natječaj ostvariti značajne uštede u troškovima poslovanja.

Zainteresirani se mogu javiti na mail grad-dugaresa@dugaresa.hr i/ili zarko.sigmund@dugaresa.hr, najkasnije do 03. studenog 2020.

Pročitajte i ovo

NEDJELJA

Današnja brojka 138 pozitivnih