Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Županija IDEMO NA KLIZANJE Podijeli

Dugoreško klizalište uskoro počinje s radom. Besplatno i bez covid potvrda

Otvorenje je planirano između 20 i 25. studenog

Dugoreško klizalište ove će sezone biti veće nego lani, i dalje će biti besplatno, a za klizanje neće biti potrebne covid potvrde.

Postavljanje klizališta u Amfiteatru već je u tijeku jer s radom bi trebalo početi zadnjih desetka dana ovog mjeseca. Trošak projekta procjenjuje se između 350 i 400 tisuća kuna, što je jeftinije nego prošle godine.

-Klizalište će ove godine biti veće, a raspored nešto drugačiji pa smo zbog toga uspjeli i uštedjeti, govori Ivan Puškarić, direktor Turističke zajednice područja Četiri rijeke.

Na 650 kvadrata klizališta stane 95 osoba odjednom

Klizalište će, kao i svake godine, biti besplatno za sve. Puškarić smatra da građani tijekom godine izdvajaju dovoljno za grad pa je ovo jedan od načina da im se dio novca vrati.

Za ulazak u Amfiteatar Covid potvrde nisu obavezne, a iz Turističke zajednice se nadaju da neće ni trebati. Jedina mjera bi trebala biti broj ljudi po metru kvadratnom. Na klizalištu od oko 650 kvadrata to bi značilo prihvat 95 osoba odjednom.

Klizalište kao i prošle godine, postavlja tvrtka Arctic d.o.o iz Rijeke. Izgradnja se financira iz proračuna grada, a suorganizatori su Čistoća Duga Resa i Turistička zajednica područja Četiri rijeke.

Pročitajte i ovo

ZA MLADE

DugaResa Fest i ovog svibnja: Prijave do kraja veljače, za školarce audicija, a očekuje se i gost iznenađenja