Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Županija PITANJA Podijeli

Dugoreško Komunalno od ponedjeljka bez direktora. Tko nakon Klokočkog?

Prije kratkog vremena iz Komunalnog je otišao i Ivan Klokočki mlađi, direktorov sin i to na poziciju voditelja aglomeracije u karlovački VIK

Hoće li na čelu dugoreškog Komunalnog poduzeća i dalje biti dosadašnji direktor Ivan Klokočki ili stiže novo ime, pitanje je koje ovih dana izaziva veliki interes u gradu na Mrežnici. 

Klokočki koji je prije 4 godine stigao na čelo poduzeća koje nije bilo u predobroj poziciji,  tijekom mandata je odmah “iskočio” projektima, a što je još bitnije, realiziranim poslovima Komunalnog. Od niza “povučenih” kilometara novog vodovoda, do otvaranja vodo-bušotina, suradnje s Hrvatskim vodama i slično, investicijama i smanjenim gubicima tvrtke, na sjednicama vijeća žustro je objašnjavao sve poteze i upite i kao direktor vrlo transparentno objašnjavao svoj rad. Ovog petka ističe mu mandat, no natječaja za novog direktora još nema.

Za sad je posve nejasno zbog čega je vlasnik, odnosno Grad Duga Resa, propustio na vrijeme raspisati natječaj pa je tako tvrtku, koja je u višemilijunskom projektu aglomeracije, ostavio bez prvog čovjeka od ponedjeljka. Prema riječima gradonačelnika Tomislava Boljara do petka će sve biti jasnije, ali kako kaže, zbog fer odnosa ne želi prije izlaziti s bilo kakvim informacijama.

Podsjetimo, Klokočki je na čelo tvrtke stigao prije četiri godine, upravo kao izbor gradonačelnika Boljara i predstavljen je kao iskusni gospodarstvenik koji je tada preuzeo kormilo od Josipe Škrtić Pucarević, sadašnje direktorice Čistoće Duga Resa.  Tada je rečeno da su razlozi njegova izbora to što najbrže i najkvalitetnije može djelovati i spoj je znanja i iskustva. Gdje je sada “zapelo”, ne zna se, a sam Klokočki nije želio ništa komentirati.

Zanimljivo je da je iz dugoreškog Komunalnog prije kratkog vremena otišao još jedan Klokočki. Radi se o Ivanu Klokočkom mlađem, odnosno sinu direktora Klokočkog čiji mandat ističe sutra. Klokočki mlađi otišao je u karlovački Vodovod i kanalizaciju za voditelja projekta aglomeracije, najvećeg  infrastrukturnog projekta na području Karlovca i Duge Rese, vrijednog više od 400 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo

AGLOMERACIJA

Od danas radovi na Jamadolu u sklopu aglomeracije