Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život ZA MLADE Podijeli

Duhovna obnova danas u Novigradu na Dobri:Mladi iz zagrebačkog Botinca govore o vjeri,preobraćenju, ali i predbračnoj čistoći

Svjedočanstva iz prve ruke o preobraćenju i živom Bogu

Duhovna obnova za mlade, od krizmanika i tinejdžera pa do onih nešto starijih, bit će danas u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Novigradu na Dobri.

Odličan duhovni događaj u ovo vrijeme došašća okupit će mlade i kao slušatelje, ali i kao predavače. Organizator je Molitvena zajednica Nanovo rođeni iz zagrebačkog Botinca, specifična upravo po velikom broju mladih koji su krenuli putem vjere i svjedoče je svakodnevno. Sve počinje već u 16 sati njihovim predstavljanjem i slavljenjem, a od 16, 30 sati na rasporedu su priče mladih o njihovom preobraćenju i svjedočanstva. Izuzetno zanimljiv sadržaj bit će osobito blizak svim mladih ljudima, razapetim između odrastanja, vlastitih i roditeljskih očekivanja, prijateljstava koja to možda nisu i slično.

Od 18 sati svetu misu i klanjanje predvodit će vlč. Ivica Berdik, župnik župe iz Botinca, a od 20 sati još jedna zanimljiva tema: nagovori o iskustvu živog Boga i predbračnoj čistoći.

Uz mlade koji su pozvani, dobrodošli su i svi oni koji žele ojačati i produbiti svoju vjeru, ovog puta upravo kroz sudbine mladih ljudi.

 

Pročitajte i ovo

EPIDEMIJA NA VRATIMA

I Hrvatska se priprema za korona virus: Četvorica Hrvata u Kini