Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac ASFALT DO SVAKE KUĆE Podijeli

Dva milijuna za dva kilometra asfalta: Rečička, Popović Brdo, Tuškani, Seljani, Tušilović…

Priprema se dokumentacija i za novo asfaltiranje u područjima aglomeracije

Makadamske ceste u Rečičkoj ulici, na Popović Brdu, Tuškanima, Seljanima i Tušiloviću dobivaju asfalt, a asfalt su dobili i Donji Priselci, Rečica i Bukovlje.

Nova je to faza karlovačkog projekta “Asfalt do svake kuće” koja će osim asfaltnog sloja donijeti i rješavanje odvodnje, ali i ojačanje nosivih konstrukcija prometnica.

Ukupno je asfaltirano skoro 2 kilometra cesta, a vrijednost radova je 2 milijuna kuna.

Jednako tako, u pripremi je projektna dokumentacija za asfaltiranje nerazvrstanih cesta koje će se asfaltirati nakon završetka radova na Aglomeraciji u gradskim četvrtima Turanj, Švarča, Luščić – Jamadol, Drežnik – Hrnetić te mjesnom odboru Kamensko, dok je za prometnicu koja se nalazi u Brođanima, na području MO Skakavac, projektna dokumentacija gotova.

Grad Karlovac u rujnu će organizirati zborove građana na kojima će građane upoznati s radom i projektima koje provodi, te u komunikaciji s građanima poslušati njihove prijedloge, primjedbe i zahtjeve.

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Naša poznata glumica Zrinka Cvitešić 4. listopada 1991. bila je učenica škole na Turnju: Otišla sam s crveno-bijelim medom, imam ga još i danas, a rat nikad neću razumijeti