Radio Mrežnica
MINI RUKOMET Podijeli

Dvije selekcije ‘školaraca’ osvojile naslove pobjednika turnira u Crikvenici

Marko Bosiljevac i Filip Krvarić ponijeli su titule najboljih igrača turnira u svojim godištima.

Dvije selekcije dječaka Škole rukometa Karlovac osvojile su naslove pobjednika 15. Međunarodnog karnevalskog turnira u Crikvenici.

Dječaci rođeni 2009. godine, pod vodstvom trenerice Kristine Vuković, u skupini su nadigrali Čavle 19:4 i Gospić I 19:9. U polufinalu su uvjerljivo slavili nad Gospićem II rezultatom 19:1, a finalu su s 9:4 bili bolji od Arbe s Raba. Marko Bosiljevac proglašen je najboljim igračem turnira u tom godištu, a u najbolju petorku uvršteni je i Jakov Goršćak.

Dječaci rođeni 2010. godine nastupili su s dvije ekipe, koje je vodio trener Zlatko Grčić. Uspješnija je bila druga ekipa, koja je u skupini slavila nad Gospićem II 16:6 i Senjom 10:8, a izgubila od Primorske škole rukometa 19:8. U polufinalu je sa 7:6 nadigrala Čavle, a u finalu je rezultatom 8:7 bila bolja od Gospića I i osvojila pobjednički pehar. Prva ekipa je u skupini pobijedila Arbu 11:8 i Gospić II 11:7, a izgubila od Čavla 13:6 i Gospića I 14:10. U razigravanju je slavila nad Gospićem II 10:6, a potom je u susretu za 5. mjesto pobijedila Senj 9:6. Filip Krvarić proglašen je najboljim igračem turnira, a u najbolju petorku izabran je i Karlo Car.

Igrači rođeni 2011. godine, pod vodstvom trenera Gorana Ivkovića, zauzeli su posljednje 4. mjesto u svojoj konkurenciji. Remizirali su s Primorskom školom rukometa 4:4, a izgubili od Arbe 7:1 i Gospića 24:4. U najbolju petorku izabran je Toni Mihalić.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More