Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Dvobojima 1. kola Kupa započinje nova sezona na županijskim nogometnim travnjacima

U subotu i nedjelju igra se devet utakmica 1. kola, dok će Ilovac i Croatia ’78 snage odmjeriti u srijedu, 22. kolovoza.

KARLOVAC – Utakmicama 1. kola Kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije ovog vikenda započinje nova sezona na županijskim nogometnim travnjacima.

Sutra od 18 sati sastaju se Dobra (Sveti Petar) – Mladost (Zagorje Ogulinsko), Vojnić ’95 – Petrova Gora i Vatrogasac – Draganić, a u nedjelju u isto vrijeme igraju Josipdol – Oštarije, Cetingrad – Krnjak Barilović, Mrežnica – VOŠK, Mladost (Rečica) – Šišljavić, Dobra (Novigrad) – Vrlovka i Frankopan – Kupa.

Ilovac i Croatia ’78 svoj će dvoboj odigrati u srijedu, 22. kolovoza, od 18 sati, a u 1. kolu slobodni su Karlovac 1919, Ogulin, Duga Resa 1929, Slunj, Zrinski Ozalj i Korana.

Branitelj naslova pobjednika županijskog Kupa je Karlovac 1919, koji će u srijedu, 29. kolovoza, u pretkolu Hrvatskog kupa ugostiti trećeligaša Marsoniju iz Slavonskog Broda, a prije toga, sljedećeg vikenda, počinju nove sezone u Četvrtoj ligi Središte i županijskim ligama.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

‘Školarke’ u prvoj pripremnoj utakmici uvjerljivo poražene od Udarnika, odigrale bolje nego što to rezultat sugerira