Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Pjevač se dugo suzdržavao od iznošenja svojeg mišljenja o situaciji oko pandemije korona virusa. No i njemu je 'prekipjelo'. Poput većine glazbenika oglasio se s porukom upućenom Stožeru Cenov 'opleo' po Stožeru: 'Da se mladi odreknu veselja i idu u ponoć doma? Ne boje se života' Britanska policija objavila je upozorenje javnosti da se kloni tableta ecstasyja u obliku američkog predsjednika Donalda Trumpa koje su iznimno opasne. Uhvaćen je muškarac pod sumnjom da je opskrbljivao narančastim tabletama, rekla je policija. "Kriminalci stalno iznalaze nove načine da prodaju svoju drogu i da je učine primamljivijom. Vidjeli smo i prije tablete MDMA (ecstasy) proizvedene u obliku raznih predmeta popularne kulture, a nedavni primjer su one u obliku Donalda Trumpa", rekao je detektiv Ryan Barnes iz policije u Bedfordshireu. "Naiđete li na ovu ili neku drugu vrstu droge, molimo ne uzimajte je zbog vlastite sigurnosti, jer nikad ne možete biti sigurni što te tablete sadrže", dodao je. To nije prvi put da su otkrivene droge s likom američkog predsjednika. Britanska policija prošlo je ljeto upozorila na jake tablete koje podsjećaju na Trumpa. Slično je zabilježeno prije dvije godine u Hong Kongu, u Njemačkoj prošle godine i u SAD-u ove. Britanska policija upozorava na opasan ecstasy u obliku Trumpa Teško je odoljeti navali gladi u kasne noćne sate, a u tim je trenucima naš najčešći odabir nezdrava hrana. Umjesto da se odupirete gladi, radije odaberite zdrave alternative za noćni obrok Jedite bez brige za liniju: Noćni zalogaji ne moraju biti nezdravi Youtuber se nerijetko hvali zaradom koju ostvaruje putem društvenih mreža. Kako sam kaže, krenuo je od nule, a do sada si je već omogućio dva Porschea, Rolex sat i naposljetku Lamborghini Urus Baka Prase pohvalio se novim autom: 'Sirotinjski, ali pošteno'

Crna kronika KRAJ PUTA Podijeli

Dvojica migranata skončali u Kupi. Policija iz Novog Mesta uhvatila 21 ilegalca u 24 sata

Nema dana da Slovenci ne uhvate migrante i o tome redovno izvješćuju javnost. Naši šute

Vatrogasci iz Črnomlja su iz rijeke Kupe izvukli tijela dvojice migranata i to na području između Vukovci i Kovačjeg grada.

Tijela su pronađena jučer, a Slovenci su za pomoć pri identifikaciji već kontaktirali i strane sigurnosne službe. Jedno tijelo migranta izvučeno je prijepodne, a drugog popodne.

U isto vrijeme u protekla 24 sata na području Policijske uprave Novo Mesto uhvaćen je 21 migrant koji je nezakonito prešao granicu s  Hrvatskom. Policajci u Krki uhvatili su Pakistanca, oni u Črnomlju Afganistanca i Pakistanca, a kod Zapudja su uhvaćena dva Iranca. Šentejernejski policajci su zajedno s kolegama iz Novog Mesta na području Cerovega Loga uhvatili 15 Sirijaca i Iračana.

FOTO: Demokracija.si

 

Pročitajte i ovo

U KONTROLI

Policija utvrdila 43 prekršaja – brzinu, mobitel i pojas, ali ne alkohol