Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Crna kronika OPET I PONOVO Podijeli

Dvojica recidivista u Karlovcu od danas u zatvoru. Zbog jednog sinoć jurnjava po gradu

47-godišnjak se nije htio zaustaviti, a odbio je i alkotestiranje. U zatvoru će idućih 60 dana moći razmišljati o svojim postupcima

Zbog više prekršaja u prometu zatvorom, novčanim kaznama i zaštitnim mjerama kažnjena su dvojica muškaraca u Karlovcu.

U Žumberačkoj ulici, u blizini pivovare, policija je jučer zamijetila automobil gospićkih registracija kako krivuda cestom. Zvučnim i svjetlosnim signalima pokušali su zaustaviti vozača (47), međutim on je ubrzao, pretjecao kolonu vozila i ugrožavao sigurnost prometa, ne vodeći računa o vozilima iz suprotnog smjera.

Konačno ga je policija zaustavila u Marmontovoj aleji, ali i tada je vozač pokušao vozilo ponovno staviti u pogon u čemu ga je spriječio policijski službenik.

– Daljnjim postupanjem utvrđeno je kako je vozilom upravljao 47-godišnjak i to za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom te je tijekom postupanja policije odbio alkotestiranje, kažu u PU karlovačoj. Ovaj višestruki počinitelj prekršaja je uhićen i danas doveden na Općinski sud gdje mu je izrečena nova kazna – zatvor od 60 dana, 9.000 kuna i dvogodišnja zabrana upravljanja vozilima B kategorije.

Drugi pak vozač (29) uhvaćen je na području Skakavca, i to ne prvi puta  da vozi bez položenog vozačkog.

– I ovaj vozač je uhićen i danas priveden na nadležni Općinski sud gdje mu je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena kazna zatvora u trajanju od 30 dana i šest mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije, kažu u PU karlovačkoj.

Pročitajte i ovo

193

Požar dimnjaka na zgradi na tržnici brzo ugašen