Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Egzibicijski nastup korejskih taekwondo majstora u ponedjeljak u Karlovcu

Nastup će održati polaznici sveučilišta Woosuk University.

KARLOVAC – Ljubitelji borilačkih vještina u ponedjeljak, 2. prosinca, od 19:30 sati u Sportskoj će dvorani moći pogledati egzibicijski nastup taekwondo majstora s korejskog sveučilišta Woosuk University.

Organizator ovog nastupa je Taekwondo klub Karlovac, koji će, zajedno sa Taekwondo klubom Jastreb iz Zagreba, u travnju sljedeće godine u Poreču biti domaćin Europskog klupskog taekwondo prvenstva, najvećeg europskog taekwondo natjecanja u 2020. godini. Predstavnici spomenutog korejskog sveučilišta od danas do 4. prosinca boravit će u Hrvatskoj, u želji da promoviraju taekwondo kao umjetnost, vještinu i način života, a egzibicijski nastupi koje će, osim u gradu na četiri rijeke, održati i u Zagrebu i Bjelovaru, bit će svojevrsna uvertira i najava europske klupske smotre u Poreču.

Taekwondo odjel Woosuk sveučilišta osnovan je 2005. godine, a specijalizirao se, ne samo za treniranje najboljih sportaša, već i za popularizaciju i globalizaciju taekwondoa kroz nastavni plan i program koji razlikuje sveučilište Woosuk od ostalih institucija u Koreji. Sveučilište Woosuk njeguje i nastavlja tradiciju kao najbolji odjel za taekwondo u Koreji, održavajući tako svoj ugled, a više od deset učenika sveučilišta svake godine biva odabrano u Kukkiwon, Korejsku i Svjetsku taekwondo federaciju.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Karlovačkim borcima tri zlata, dva srebra i tri bronce na 4. Omiš Openu