Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac Županija Podijeli

Ekonomski fakultet Rijeka nudi on-line studij

Prvi su i jedini u Hrvatskoj po ovom načinu studiranja te će od jeseni upisivati sve zainteresirane kandidate na on-line diplomski studij Poduzetništva. Predavanja će biti prilagođena izvanrednim studentima. Oni više zbog posla neće morati izostajati s predavanja, jer na njih više neće morati ići. Točnije, bit će im dovoljno računalo i internetska veza te […]

Prvi su i jedini u Hrvatskoj po ovom načinu studiranja te će od jeseni upisivati sve zainteresirane kandidate na on-line diplomski studij Poduzetništva.

Predavanja će biti prilagođena izvanrednim studentima. Oni više zbog posla neće morati izostajati s predavanja, jer na njih više neće morati ići. Točnije, bit će im dovoljno računalo i internetska veza te aplikacija preko koje će ulaziti u virtualnu učionicu.

Jedino što neće biti na daljinu su ispiti. Njih će studenti ipak morati polagati pred profesorom, a to osim u Rijeci mogu i u nastavnom centru u Karlovcu.

Godina on-line studija, koji mogu upisati studenti iz cijele Hrvatske na riječkom Ekonomskom fakultetu je 5.500 kuna (branitelji i djeca branitelja imaju popust).

Ekonomski fakultet od 2008. je u Karlovcu, u prostoru Gimnazije. Od tada je ovaj fakultet upisalo oko 1020 studenata, diplomiralo ih je 780.

I ove godine, uz već spomenuto internetsko studiranje, nude i razlikovni program. Namijenjen je onima koji su završili višu školu pa im za upisivanje visoke treba položiti razliku predmeta.

Moduli su pak programi kojima Ekonomski fakultet potiče cjeloživotno učenje. Tako jedna osoba može ponoviti ili usavršiti znanje iz samo jednog modula, npr. računovodstva ili pak može položiti sve. Ako položi sve module tada ima mogućnost upisati fakultet u Rijeci uz priznavanje već položenih modula.

Riječki Ekonomski fakultet, naglasio je danas na predstavljanju programa dekan prof. Heri Bezić, nema problema sa zapošljavanjem svojih studenata, upravo suprotno nemaju ih dovoljno. Naime, dok studiraju studentima omogućavaju praksu u tvrtkama koje ih nakon studija zapošljavaju.

Da bi potaknuli sve da upisuju fakultet, u Rijeci nude i internacionalni studij poduzetništva na engleskom jeziku. Za deset najboljih studenata školarina će biti besplatna, kao i za petero djece iz domova za odgoj koji s navršenih 18 godina i bez roditeljske skrbi ostaju prepušteni sebi. Ekonomski fakultet će im osigurati svojevrsne stipendije.

Za sve ostale godina na ovom studiju stoji 8.000 kuna.

Pročitajte i ovo

PILOT PROJEKT

Karlovčani tjedno u smeđe kante bace 1300 kilograma biootpada