Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Sport ODBOJKA Podijeli

Ekskluzivno: Doris Barić ipak ostaje u Karlovcu, produžila ugovor na još najmanje godinu dana

Predsjednik Đuro Batinić uspio je danas u Zagrebu ‘slomiti’ prvotnu odluku Petrinjke i nagovoriti je na produženje ugovora.

Velik posao napravilo je danas vodstvo Odbojkaškog kluba Karlovac – najučinkovitija igračica Superlige u prošloj sezoni, Petrinjka Doris Barić, produžila je ugovor s karlovačkim klubom na još najmanje godinu dana!

Po završetku prošle sezone, premijerne u Superligi, najučinkovitija igračica lige Doris Barić najavila je vodstvu karlovačkog kluba da želi prestati s aktivnim igranjem i posvetiti se fakultetu. Bio je to veliki udarac za ekipu trenera Gorana Zeca jer svatko tko je prošle sezone pogledao barem dvije-tri utakmice karlovačkih odbojkašica, mogao je jasno vidjeti koliko Barić znači za ekipu, posebno u napadačkom dijelu i koliko bi karlovačke odbojkašice u novoj sezoni bez nje bile slabije.

Vodstvo Karlovca kontinuirano je tijekom ljeta razgovaralo s Barić i pokušalo promijeniti njenu odluku, no činilo se kako su svi pregovori uzaludni i kako Barić neće odustati od svoje odluke o prekidu igranja. Međutim, predsjednik kluba Đuro Batinić danas je u Zagrebu s Barić obavio još jedan sastanak i vratio se sa sjajnom vijesti: Doris je promijenila odluku, produžila ugovor na još najmanje godinu dana pa ćemo je i u sljedećoj superligaškoj sezoni gledati u karlovačkom dresu.

Pripreme karlovačkih odbojkašica trebale bi početi 22. kolovoza, a do tada će vodstvo kluba pokušati pronaći još koje pojačanje. Naime, Ana Ištuk okončala je posudbu i vratila se u zagrebačku Mladost, a ona je, nakon Barić, bila igračica koja je za ekipu osvajala najviše poena.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Naša poznata glumica Zrinka Cvitešić 4. listopada 1991. bila je učenica škole na Turnju: Otišla sam s crveno-bijelim medom, imam ga još i danas, a rat nikad neću razumijeti