Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -5C° Karlovac

 • weather-image

  -6C° Duga Resa

 • weather-image

  -7C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Elvira Kranjčec iz ozaljske Kupe i Dario Kafol iz karlovačkog Mostanja 1949 pojedinačni seniorski prvaci Karlovačke županije

Kafol je nakon prvog nastupa zauzimao 8. mjesto, no najboljim drugim nastupom probio se do naslova.

Elvira Kranjčec iz ozaljske Kupe i Dario Kafol iz karlovačkog Mostanja 1949 pojedinačni su seniorski prvaci Karlovačke županije.

Natjecanje seniorki održano je jučer na kuglani Azelija u Ozlju. Nastupile su 24 igračice, a naslov prvakinje osvojila je Elvira Kranjčec iz ozaljske Kupe s oborenih 595 čunjeva, samo jednim više od klupske kolegice Vesne Križanić. Treće mjesto izborila je Marija Neralić iz Ogulina s 589 srušenih čunjeva.

Seniori su se natjecali na kuglani Klek u Ogulinu i kuglani Doma oružanih snaga Zrinski u Karlovcu, imali su dva nastupa, a sudjelovalo ih je 69. Dominirali su igrači karlovačkog Mostanja 1949, koji su osvojili prve tri pozicije. Nakon prvog nastupa u vodstvu su bili Antun Sviličić i Nikola Kelečić iz Mostanja 1949 te Zlatko Marasović iz slunjske Korane, no na koncu je slavio Dario Kafol s 1202 čunja (581+621), koji se najboljim drugim nastupom probio do naslova s 8. mjesta. Sviličić je osvojio 2. mjesto s 1178 čunjeva (631+547), a Kelečić treće s 1166 oborenih čunjeva (608+558).

(autor: Gordan Tomičić, foto: Kuglački savez Karlovačke županije, Kuglački klub Mostanje 1949)

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Ipak bez čuda u Zagrebu: ‘Mladostašice’ odigrale jako dobru utakmicu, glatko nadigrale ‘Kelteksice’ i prošle u finale Kupa