Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Ema Hodak državna prvakinja u samcu za kadetkinje A, Izabela Poljančić doprvakinja u istoj disciplini

U utrkama veterana Davorin Katušin bio je pobjednik u utrci samaca u kategoriji F1, a Tihomir Jarnjević i Dario Cvitešić drugoplasirani u dvojcu na pariće.

Veslačica Korane Ema Hodak osvojila je naslov državne prvakinje na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore, seniore i veterane održanom na zagrebačkom Jarunu, a Izabela Poljančić iz ogulinskih Sabljaka okitila se srebrom.

Naše županijske predstavnice dominirale su utrkom samaca za kadetkinje A. Hodak je još jednom potvrdila sjajnu formu i visoku klasu osvajanjem prvog mjesta i naslova državne prvakinje, ispred Poljančić, koja se morala zadovoljiti drugom pozicijom i srebrnom medaljom.

Od ostalih naših predstavnika u A finalima, Mauro Bauer i Igor Šušnjar iz Korane su u dvojcu bez kormilara za lake seniore bili četvrti, a isti su plasman ostvarile Ogulinke Lara Blašković i Pavlina Barišić u dvojcu na pariće za kadetkinje A. Šušnjar je u samcu za lake juniore A bio šesti, kao i njegov klupski kolega Josip Jakšić u samcu za kadete A.

U utrkama veterana, koje se nisu zbrajale za ukupni plasman, Davorin Katušin iz Veslačkog kluba Karlovac pobijedio je u utrci samaca u kategoriji F1, u konkurenciji tri posade, a njegovi klupski kolege Tihomir Jarnjević i Dario Cvitešić bili su drugoplasirani u dvojcu na pariće, u konkurenciji pet posada.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KREATIVNE RADIONICE

Kreativni most u ozaljskoj školi, stigli i glumci