Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Ema Hodak obranila naslov kadetske državne prvakinje u skifu, Igor Šušnjar brončani kod lakih juniora

Dora Kranjčec zauzela je 5. mjesto kod kadetkinja A, Mario Konjevoda 6. mjesto kod juniora A te 5. mjesto među seniorima, a Gabriel Licitar bio je šestoplasiran kod kadeta A.

Ema Hodak okitila se naslovom državne prvakinje, a Igor Šušnjar brončanom medaljom na Hrvatskom veslačkom prvenstvu za kadete, juniore, seniore i veterane održanom od četvrtka do nedjelje na Jarunu.

Hodak je slavila u utrci skifova za kadetkinje B, u konkurenciji 16 natjecateljica, i obranila naslov državne prvakinje osvojen prošle godine, a Šušnjar je bio trećeplasirani u skifu za lake juniore.

Dora Kranjčec zauzela je 5. mjesto u A finalu kadetkinja A, Mario Konjevoda osvojio je 6. mjesto u A finalu juniora A te 5. mjesto među seniorima, a Gabriel Licitar bio je šestoplasiran u A finalu kadeta A. Šušnjar je zauzeo 2. mjesto u B finalu juniora B te 1. mjesto u B finalu lakih seniora, Mauro Bauer bio je četvrti u B finalu lakih juniora, a dvojci na pariće Roman Romčević/Luka Ranitović i jan Latković/Josip Jakšić osvojili su 4. i 5. mjesto u B finalu kadeta A.

Izabela Poljančić iz ogulinskih Sabljaka bila je petoplasirana u A finalu kadetkinja B, a njena klupska kolegica Lana Vujasin četvrta u B finalu kadetkinja A.

U subotu je održana Izborna sjednica Vijeća klubova, na kojoj Branimir Bašić dobio novi mandat predsjednika Hrvatskog veslačkog saveza.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Mostanje 1949 obranilo naslov pobjednika Kupa Kuglačkog saveza Karlovačke županije