Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Županija #EUandME Podijeli

Europska komisija pokreće natječaj za mlade filmske redatelje

Zainteresirani kandidati pozivaju se da dostave svoj nacrt kratkometražnog filma koji prikazuje priču o utjecaju Europske unije na svakodnevni život građana.

Natječaj za kratkometražne filmove mladih redatelja u okviru kampanje #EUandME Europske komisije traje do 31. listopada 2018.

Natječaj je otvoren za mlade europske redatelje u dobi od 18 do 35 godina, koji se mogu natjecati u jednoj od pet kategorija: mobilnost, održivost, prava, informatika i vještine te poduzeća.

Za svaku će se kategoriju odabrati jedan pobjednik, koji će za produkciju svojeg filma dobiti nagradu u vrijednosti od 7.500 EUR i kojeg će subvencionirati jedan od pet uglednih europskih redatelja koji sudjeluju u natječaju kratkometražnih filmova #EUandME.

Zainteresirani kandidati pozivaju se da dostave svoj nacrt kratkometražnog filma koji prikazuje priču o utjecaju Europske unije na svakodnevni život građana te da mu prilože videozapis u kojem će iznijeti svoju motivaciju i objasniti svoju zamisao o filmu. Priložiti treba i poveznicu na film koji su dosad već producirali.

Prijave treba dostaviti u elektroničkom obliku putem formulara na web-mjestu natječaja https://europa.eu/euandme/hr/yfc/.

Kampanja #EUandME  pokrenuta je zajedno s pet kratkometražnih filmova koje su režirali poznati europski redatelji u 28 država EU – a u svibnju ove godine kako bi se potaknula rasprava o utjecaju EU – a na život mladih.

Više informacija o natječaju za mlade redatelje bit će dostupno na web-mjestu kampanje https://europa.eu/euandme/hr/.

Pročitajte i ovo

ZA SV. NIKOLU TESLI

Radovi punom parom: Svi se nadaju otvorenju Teslinog centra na Rakovcu sljedeće godine