Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Fičko i Matuzić na završnim pripremama u Splitu, formaši Karlovca na treningu potencijalnih kandidata za tehničku reprezentaciju

Borci Taekwondo kluba Pandas pripremaju se za Europsko kadetsko prvenstvo u Španjolskoj.

Tekvandoisti Banije Pandas Petar Fičko i Lucio Matuzić borave u Splitu na završnim pripremama za Europsko kadetsko prvenstvo, a formaši Karlovca u Zagrebu su odradili trening potencijalnih kandidata za reprezentaciju Hrvatske.

Fičko i Matuzić, pod paskom trenera Nevena Trbojevića, u Olimpijskom su trening centru u Splitu odradili deset treninga i preko 50 mečeva protiv najboljih boraca splitskog Marjana, najboljeg hrvatskog kluba. Nastavak je to suradnje karlovačkog i splitskog kluba, koja traje od 2011. godine, pa ‘pande’ uoči svakog velikog natjecanja sad već tradicionalno odlaze u grad pod Marjanom na završne pripreme.

Borci karlovačkog kluba do sada su 11 puta nastupili na svjetskim ili europskim prvenstvima i osvojili šest odličja. Banija Pandas je u skupini prioritetnih karlovačkih klubova i ima ekipne naslove državnih prvaka u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Brigita Barukčić, Barbara Barukčić, Danijel Bešić, Maks Rakočević i Đorđe Bunčić, članovi Taekwondo kluba Karlovac, nazočili su u Zagrebu treningu potencijalnih kandidata za reprezentaciju Hrvatske u tehničkim formama. Pod vodstvom izbornika Davora Prđuna i trenera Domagoja Pečka i Slobodana Poturice odrađivali su elemente formi, udarace, blokade, stavove, kretanja te elemente kreativnih formi, udarce u skoku, rotirajuće udarce i elemente taekwondo akrobatike.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Karlovčanke i u drugom ovosezonskom županijskom ogledu bolje od Ozaljčanki