Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Filip Brinski, Nikola Grčić i ekipa Duge Rese osvojili naslove županijskih prvaka

Dugorešani su ekipno bili najbolji u obje održane discipline.

KARLOVAC – Streljački klub Duga Resa, Filip Brinski i Nikola Grčić okitili su se naslovima županijskih prvaka u gađanju serijskim malokalibarskim oružjem u seniorskoj konkurenciji na Županijskom prvenstvu održanom na Sportskom strelištu Jamadol.

U disciplini serijska malokalibarska puška 50 metara trostav 3×40 hitaca, u ekipnoj konkurenciji, 1. mjesto osvojila je Duga Resa (Perica Obrovac, Filip Brinski, Bojan Stipančić) s ukupno pogođenih 1.525 krugova, ispred Karlovca (Nikola Grčić, Siniša Kotur, Damir Miholić) s 1.508 krugova. U pojedinačnom dijelu iste discipline najbolji je bio Brinski iz Duge Rese s 513 pogođenih krugova, ispred Grčića iz Karlovca s 512 i klupskog kolege Obrovca s 508 krugova.

Dugorešani su ekipno bili najuspješniji i u disciplini 50 metara ležeći stav 40 hitaca. Brinski, Obrovac i Stipančić su ukupno pogodili 1.089 krugova, 34 više od ekipe Karlovca, odnosno 78 više od ekipe karlovačkog Policajca. U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Nikola Grčić iz Karlovca s 371 pogođenim krugom, ispred Brinskog i Stipančića iz Duge Rese, koji su imali po 365 pogođenih krugova.

Ovim ekipnim i pojedinačnim rezultatima strijelci Duge Rese ostvarili su norme i plasirali se na Prvenstvo Hrvatske u obje discipline.

Ivan Maraković izabran u Izvršni odbor Hrvatskog streljačkog saveza

Na Izbornoj skupštini Hrvatskog streljačkog saveza, održanoj u utorak, trener Duge Rese Ivan Maraković izabran je u Izvršni odbor krovne hrvatske streljačke organizacije. Potvrda je to njegovog dugogodišnjeg kvalitetnog rada, a svojim znanjem i iskustvom svakako može pridonijeti razvoju streljačkog sporta u našoj zemlji.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Karlovčani teže od očekivanog slomili otpor Senja, ali zasluženo ubilježili novu pobjedu