Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Filip Maletić srebrni na turniru u Varaždinu, kadetska ekipa Duge Rese brončana

Maletić je imao isti rezultat kao i pobjednik Gluić iz Trnja, ali je slabije pucao posljednju seriju.

Filip Maletić osvojio je srebrnu medalju u gađanju serijskom zračnom puškom u konkurenciji kadeta na turniru ‘Sveti Nikola’ održanom u nedjelju u Varaždinu u povodu Dana grada, a kadetska ekipa Streljačkog kluba Duga Resa bila je brončana.

Maletić je pogodio 186 krugova i zauzeo 2. mjesto, iza Marka Gluića iz zagrebačkog Trnja, koji je imao isti broj pogođenih krugova, ali je bolje pucao u posljednjoj seriji. Brončani je bio Fran Županić iz Predionice iz Klanjca sa 184 kruga. Kadetska ekipa Duge Rese, za koju su, osim Maletića, pucali i Dino Plavetić i Matej Merkaš, zauzela je 3. mjesto s 543 kruga, iza zagrebačkog Trnja s 545 krugova i Križevaca 1252, koji su imali isti rezultat, a li su zadnju seriju pucali bolje od Dugorešana.

Na međunarodnom turniru ’43. Mladost Trophy’, održanom proteklog vikenda u Zagrebu, u konkurenciji 68 strijelaca u seniorskoj kategoriji, Tvrtko Vrcić zauzeo je 24. mjesto sa 615.3 krugova, dok je Filip Brinski okončao natjecanje na 43. poziciji sa 606.2 krugova.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Policajac bolji od vodećeg Obrtnika, Rakovica, Mostanje 1949 i Stara hiža uzeli bodove u gostima, Željezničar upisao prvu pobjedu