Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Život FILM ZA VAN Podijeli

Dva hita na odlično posjećenom obiteljskom filmskom vikendu

Proteklog vikenda KINO.hr mreža dobila je novu atraktivnu lokaciju – ozaljsko izdanje “Filma za van” održano je na Trgu braće Radić s programom obiteljskog filmskog vikenda. Oba prikazana filma, “Los Bando” i “Nevjerojatna priča o divovskoj kruški”, svoje su premijere imali u službenom dječjem programu ovogodišnjeg Berlinalea, a domaća publika gledala ih je u dječjim […]

Proteklog vikenda KINO.hr mreža dobila je novu atraktivnu lokaciju – ozaljsko izdanje “Filma za van” održano je na Trgu braće Radić s programom obiteljskog filmskog vikenda.

Oba prikazana filma, “Los Bando” i “Nevjerojatna priča o divovskoj kruški”, svoje su premijere imali u službenom dječjem programu ovogodišnjeg Berlinalea, a domaća publika gledala ih je u dječjim selekcijama Pulskog filmskog festivala, Motovun Film Festivala i Brač Film Festivala.

“Divovska kruška” je svoju premijeru na aktualnom Sarajevo Film Festivalu imala iste večeri kad je održana projekcija u Ozlju, a “Los Bando” u domaća kina dolazi tek u novoj sezoni, pa KINO.hr time nastavlja svoj programski koncept ovdašnjoj publici omogućiti gledanje najnovijih i najatraktivnijih filmskih naslova iz cijelog svijeta.

Filmovi se gledali s klupa, trave, ali i balkona

Na filmskim projekcijama u petak i subotu tražilo se sjedalo više, pogotovo na animiranoj i sinkroniziranoj “Divovskoj kruški” kada se publika ugodno smjestila po okolnim klupama, travi, ali i za ovu prigodu osvijetljenom spomeniku. Drugi su pak u filmovima uživali i sa svojih balkona.

Oba filma, s naglašenom temom prijateljstva, držala su publiku u napetosti do samoga kraja. “Los Bando” je urnebesna komedija ceste o Grimu i Axelu, koji od svoje osme godine sanjaju o sudjelovanju na rock natjecanju u Norveškoj, a “Nevjerojatna priča o divovskoj kruški” je snimljena prema istoimenoj dječjoj slikovnici i govori o najboljim prijateljima, Prugici i Sebastijanu, koji kreću u morsku avanturu da bi spasili nestalog gradonačelnika. – Knjiga je uistinu čarobna, zabavna i otkvačena i na tom tragu smo “zakuhali” našu viziju filma. Vrijeme je za zabavu, maštanje i anarhiju! – poručili su redatelji tog crtića.

“Film za van” u Ozlju je održan uz potporu Grada Ozlja i Turističke zajednice grada Ozlja, a predstavnici organizatora, multimedijskog poduzeća RADAR, poručuju da pratite www.KINO.hr i ne propustite nova filmska iznenađenja.

Pročitajte i ovo

JEFTIN TRIK

“Ćorićeva izjava skandalozna, ali to je pokušaj skretanja s veleizdaje u INA-i”