Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život FILMOVI U VOJNIĆU Podijeli

Filmski Uskrs i Vaskrs i ove godine oživljavaju kinodvoranu u Vojniću

Prikazuju se večeras “Moj dida je s Marsa” i sutra “Naš posljednji tango”

Kinoklub Karlovac i Općina Vojnić, uz potporu Gradskog kazališta Zorin dom te pokroviteljstvo Hrvatskog audiovizualnog centra, već tradicionalno za uskršnje blagdane vraćaju u život kinodvoranu u Domu kulture u Vojniću.

Popularni znanstvenofantastični – avanturistički film “Moj dida je pao s Marsa” u režiji Dražena Žarkovića i Marina Andree Škop, bit će prikazan večeras u 20 sati. Najmlađi gledatelji moi će uživati u dogodovštinama djevojčice Une čiji se život sasvim preokrene kada njenog djeda otmu vanzemaljci.

Sutra je pak na rasporedu, također od 20 sati, film „Naš posljednji tango“ redatelja Germana Krala i producenta Wima Wendersa. Priča je to o ljubavi najpopularnijih plesača u povijesti tanga, ali i priča o njihovoj veličanstvenoj ljubavi prema tangu.

Ulaz na obje projekcije je besplatan.

U sklopu  “Filmskog Uskrsa i Vaskrsa” i ove godine će uoči projekcija biti organizirana filmska radionica za djecu, ali i okrugli stol na temu „Djeca i film u malim sredinama“ koji je na rasporedu u subotu, 4. svibnja.

Pročitajte i ovo

JOSIPOVE SRIJEDE

“Bit hrvatskih obitelji i naroda je duhovna podloga. Žive bi nas progutali kad smo napadnuti, da nismo molili i vjerovali, a branitelji nosili krunice”