Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Život RIJEČNO KINO Podijeli

Finale: Riječno kino u Bariloviću, Ogulinu, Lasinji i na Petrovoj gori

Posljednji tjedan riječne filmske turneje Karlovačkom županijom

Vrijeme ni ovoga ljeta nije mazilo Riječno kino karlovačkog Kinokluba. Zbog kiše su u više navrata odgađane pojedine projekcije, a vrijednoj ekipi filmaša za posljednji tjedan održavanja Riječnog kina ostala su samo tri “zaostatka”. 

Ukoliko vrijeme dopusti, program će se odvijati na četiri lokacije diljem Karlovačke županije. Radi se o tri projekcije odgođene zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta – u Bariloviću, Ogulinu i Lasinji te projekciji koju Kinoklub Karlovac organizira po prvi puta – kod Spomenika na Petrovoj gori.

Večeras, Riječno kino uz Karlovačko seli u Stari grad Barilović. Tamo u 21:30 započinje romantična komedija Počinjem ponovno s Reese Witherspoon kao Alice, rastavljenom ženom čiji ljubavni život nipošto nije završio.

Treća sreća u Ogulinu

Sutra, 8. kolovoza, u čak trećem pokušaju,  ogulinsko dvorište Frankopanskog kaštela postat će filmski centar grada. Posjetitelje očekuje prilika za osvajanje nagrade na kvizu preko mobitela koji će biti u 21 h. Nakon njega, uslijedit će projekcija napetog akcijskog filma Putnik s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi.

U četvrtak 9.8. film će ponovno biti prikazan na kupalištu, u Lasinji na kupalištu Pod pećinom. U 21 h započet će kviz, a potom i projekcija komedije Odjednom tata o čovjeku kojem nekadašnja djevojka ostavi dijete tvrdeći da je njegovo.

Predavanje, padanje zvijezda i film – ove godine i na Petrovoj gori

Iako planiran za ponedjeljak 13. kolovoza, zbog pojave Perzeida poznatijih pod nazivom Suze sv. Lovre, program na Petrovoj gori organizatori su pomaknuli na dan ranije – na nedjelju 12. kolovoza. Prvi put Kinoklub Karlovac tamo na platou ispod Spomenika organizira filmski program. Bit će prikazan nagrađivani dokumentarac Nostalgija za svjetlom u 21 sat.

Prije projekcije, od 19:30 bit će i tematsko predavanje o samoj lokaciji na Petrovoj gori i Spomeniku. Nakon projekcije, Astronomsko društvo Beskraj organizira “Planetarij na otvorenom” – identificiranje zviježđa, objekata na noćnom nebu, s naglaskom na zviježđe Perzeja i meteore.

Pročitajte i ovo

EPIDEMIJA

Sve više divljih odlagališta u prirodi, ovaj u Vukovoj Gorici pun “šute” i koječega