Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Karlovac SLAVLJE UZ RAZMAK Podijeli

Finale Zvjezdanog ljeta: Karlovačka milja, proslava Teslinog rođendana, Cener, flautisti, KUD-ovci i Rođendanski bal

Karlovac se pokazao kao idealna pozornica

Trotjedna proslava 441. rođendana Karlovca “Zvjezdano ljeto” bliži se kraju. Iako je zbog koronavirusa program bio skromniji nego lani, Karlovčani su ipak mogli uživati u nizu događanja na otvorenom. Tako će biti sve do ponedjeljka 13. srpnja.

-Još jednom se Karlovac pokazao kao idealna pozornica jer možemo koristiti sve vanjske prostore. To nam je omogućilo da realiziramo ove programe. Samo Košarkaško igralište Šanac pokazalo se dobrom pozornicom zakazališne predstave, koncerte i sve ono što se odvijalo u protekla dva tjedna, naglasila je na današnjoj pressici na Starom placu dogradonačelnica Andreja Navijalić.

U danima do 13. srpnja održat će se finalna događanja.

-Obilježavanje rođendana Nikole Tesle je 10. srpnja nastupom naših DJ-eva koji će dati dodatni štih cijeloj priči. U subotu je Karlovački cener, tu je i priča s Flautističkom akademijom, koncert ZOAKUD-a na kojem će nastupiti naša kulturno-umjetnička društva.

Cjeloviti program može se naći na zvjezdanoljeto.karlovac.hr

Nakon 23 godine neprekidnog održavanja ove godine nema Međunarodnog festivala folklora i Karlovac neće ugostiti svjetske folkloraše. Ipak, na djelić te atmosfere podsjetiti će povorka domaćih folkloraša u nedjelju u 20 sati. Uslijedit će koncert na Starom placu. A Zvjezdano ljeto završit će u ponedjeljak, na dan kada Karlovac navršava 441 godinu.

-Sam rođendan grada Karlovca započet ćemo budnicom ujutro ulicama našega grada. Završit ćemo Rođendanskim balom i klapom Hrvatske ratne mornarice i njihovog orkestra. Za rođendanski bal još uvijek traju prijave na bal.karlovac.hr. Ako bude 441 par, plesne pozicije su dovoljno razmaknute, ali napravit ćemo se da sve bude epidemiološki prihvatljivo, dodala je Navijalić.

I ove godine uz uproslavu Dana grada u Karlovcu su i sponzori PPK Mesna industrija i Heineken Hrvatska s brendom Karlovačko.

Pročitajte i ovo

LIJEP USPJEH

Ivan Tomislav Cvitešić i Mia Cvitak pobjednici prvog HAWaton natjecanja u Hrvatskoj