Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Glazba FLUENTES Podijeli

Fluentes: Ljubav je inspiracija za glazbu i život

Sviramo iz ljubavi, a radimo druge poslove

I Fluentes će svojim novim singlom dati svoj pečat na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

Riječ je o pjesmi “Napokon” koja je kako ističe Goran, frontmen Fluentesa još jedno slavljenje ljubavi. Ljubav mu je oduvijek najveća inspiracija i misao vodilja kako u glazbenom stvaralaštvu, tako i u životu.

-Ja sam najviše nadahnut ljubalju jer me ljubav najviše nadahnjuje. Ona mi je polazna točka i završna točka svega što god krenem raditi i čega se god dotaknem. Druge me teme ni ne zanimaju. Ljubav mi je glavni pokretač svega. Bilo da je ljubav ona prava ljubav prema ženi, ili prema djetetu, ili prema onome što radim, ili općenito ljubav. U kojem god obliku, ljubav je svakako najveći motivator i najveća inspiracija u pisanju pjesama.

Iako svi članovi Fluentesa rade neke druge poslove, a u glazbenim vodama su isključivo iz ljubavi i zanosa, onda ne čudi što su sve produktivniji, a njihovi hitovi sve bolji i bolji. U skladu s tim, već se u studiju “kuha” nova pjesma.

Već je spremna još jedna nova pjesma

-Iduća pjesma je skoro pa gotova. I ona će biti baš takve tematike. Ta pjesma je pozitivna, vesela i prpošna pjesma koja govori o ljubavi i o tome što ljubav može učiniti dobro za čovjeka i za sve što ga okružuje.

Goran je i dalje autor svih tekstova, a cijeli bend sudjeluje u stvaranju glazbe. Čini se da baš zbog toga tako dobro zvuče.

-Kako smo zaključili priču s našim prvim albumom Igra čekanja i s pjesmom Pusti da ljubav nosi me. Tamo sam uglavnom bio autor svega. Uvijek sam imao želju da imam bend s kojim radim bendovske, autorske pjesme. Da zajednički stvaramo, da zajednički sve sviramo.  To i radimo tako i tako će biti i ubuduće. Ja pišem tekstove, oni se u to ne žele “miješati”. Oni samo kažu: Gorane, dobro je ili Gorane nije dobro, tako da se uglavnom ja držim tekstova, kaže Goran.

Fluentes puno rade, stvaraju, sve više nastupaju koliko im to dopuštaju sve obveze kojima su zaokupljeni. Svakako, voljeli bi uskoro nastupiti u gradu na 4 rijeke gdje živi i radi prijateljica benda i junakinja spotova, njihova Osječanka glumica Petra Cicvarić.

FOTO:  Facebook Fluentes

Pročitajte i ovo

SVA NAŠA LJETA

Nesvakidašnji koncert Vatre na Mrežnici: Nasred rijeke Dečak i društvo svirali dva sata