Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Karlovac NAJZABAVNIJE KUPANJE Podijeli

Foginovo otvoreno: Ne propustite turnir u ljudskom stolnom nogometu

Oni koji se žele kupati u rijekama Foginovo kupalište na Korani u Karlovcu ne smiju propustiti

Sezona kupanja službeno danas počinje na karlovačkom Foginovom kupalištu zbog čega se tamo cijeli dan, a posebno popodne očekuje veliki šušur.

Kako će Svjetsko nogometno prvenstvo obilježiti ovogodišnju sezonu tako će ona i početi ‘najvažnijom sporednom stvari na svijetu’, ali nimalo običnom već ljudskim stolnim nogometom.

Ljudski stolni nogomet je jednostavna igra – sudjeluje maksimalno 12 igrača, po 6 u svakom timu, koji se drže za prečke po uzoru na pravi stolni nogomet

Prijave počinju u 13 sati, a turnir u 14, a neće nedostajati ni navijačica i plesačica, ali i nagrada za najbolje.

Foginovo kupalište jedno je od najljepših registriranih riječnih kupališta u Hrvatskoj. Do 31. kolovoza svim će kupačima osim izvrsne Korane ponuditi i niz zabavnih sadržaja od desetmetarske skakaonice, aqua parka, vaterpola, škole plivanja… Na obali kao i uvijek bit će bogat animacijski program pa će tako svi koji nisu za izležavanje na plaži moći igrati odbojku na pijesku, vježbati zumbu, pilates ili igrati veliki šah…

Grad za održavanje Foginovog izdvaja 180 tisuća, a za progame udrugama još 120 tisuća kuna

Za osvježenje se brine kafić Srće u kojem će se organizirano gledati tekme hrvatske nogometne reprezentacije 16., 21. i 26. lipnja. Oni koji vole čitati moći će posuđivati knjige iz Bibliobusa.

Bit će glazbenih nastupa i koncerata i neizostavno Riječno kino kada će svi moći uživati u gledanju filmova na luftićima.

Kupalište je pokriveno besplatnim internetom za bezbrižno ‘surfanje’, a za sigurno plivanje Foginovo je ‘pokriveno’ spasilačkom službom

Prvi puta ove godine 21. srpnja u suradnji s DM Hrvatska  bit će orgnaizirani besplatni dermatološki pregledi kupača uz animacijske igre i edukaciju kupača.

Cjelokupni raspored događanja može se pronaći na internetskim stranicama Grada i službenoj Facebook stranici Foginovog kupališta.

Pročitajte i ovo

PRAKTIČNO

Spojena parkirališta kod vrtića Grabrik. Nema više metrima u rikverc, izlazak sada puno sigurniji