Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Život IZBORI Podijeli

FOTO: Grabar Kitarović posjetila Dom umirovljenika u Karlovcu, ali i gradilište budućeg Centra Nikole Tesle

Grabar Kitarović danas ima i predizborni skup u Karlovcu

Sa samo pet minuta zakašnjenja, u 14:05 sati, pred karlovačku je Gimnaziju stigla predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović i tako započela svoj današnji posjet Karlovcu.

Dočekali su je predsjednici županijskog i gradskog HDZ-a Damir Jelić i Marija Jelkovac te bivša ministrica Nada Murganić. Na gradilištu Tesla Experience Centra i dužnosnici  – gradonačelnik Karlovca, gradonačelnica Ozlja te obje dožupanice.

Grabar Kitarović je zanimalo kada će centar biti završen te način na koji će funkcionirati. Projekt joj je u novouređenoj Galeriji, legendarnom kafiću kraj Gimnazije, prezentirala dožupanica Furdek Hajdin.

Umirovljenici su pljeskom pozdravili predsjednicu, ali ni blizu toliko jakim kao što je bio za Nadu Murganić, njihovu dugogodišnju ravnateljicu. Pljesak poput predsjedničinog dobio je i naš kolega Andrija Jarak koji nije izbjegao ni fotkanje s umirovljenicima

Još uvijek predsjednica potom se u svom crnom autobusu koji je ovih dana u žiži događaja zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovao, u kojem je uz nju dvadesetak ljudi, mahom mladež HDZ-a i članovi stožera, uputila u Dom umirovljenika Sv. Antun.

Predsjednica im je obećala da će se iduće godine više pozabaviti povećanjem mirovina i time da umirovljenici dobiju svog pravobranitelja.

Ono što slijedi jest druženje s građanima ispred Zorin doma, a onda u 17 sati i predizborni skup u kazalištu s kojega će Grabar Kitarović odaslati svoje predizborne poruke i pozvati birače da 22. prosinca svoj glas daju upravo njoj.

Pročitajte i ovo

UNATOČ DOZVOLI

Kaufland u nedjelju ne radi: Ostajemo zatvoreni kako bi se zaposlenici priviknuli na novu situaciju