Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Život FILMOVI UZ MREŽNICU Podijeli

Four River Film Festival večeras u Dugoj Resi

Na gradskom kupalištu u 20:30 sati na rasporedu su 4 filma nekadašnjih laureata karlovačkog filmskog festivala

Nakon Kamanja, odnosno rijeke Kupe gdje je sinoć prikazan film “Ideš? Idem!”, projekcije filmova na otvorenom u sklopu 13. Four River Film Festivala večeras sele na Mrežnicu u Dugoj Resi.

Na gradskom kupalištu u 20:30 sati bit će prikazano nekoliko filmova nekadašnjih laureata festivala koji su stasali u priznate autore. Na rasporedu su The Stamp Lovre Mrđena, 6 pola 7 Dalije Dozet, Stepska lisica Andrije Mardešića i Izlazite li vanka? Ines Jokoš.

Tijekom dana online projekcije, gledajte filmove iz konkurencije i ocjenjujte ih

Tijekom dana nastavljaju se održavati online projekcije natjecateljskog programa. Podsjetimo u konkurenciji festivala i Filmske revije je 71 film. Do sad su prikazani filmovi iz Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenog Kraljevstva, Rusije, Njemačke i Danske, kao i radovi hrvatskih autora iz Splita, Zagreba i Karlovca. Danas i sutra slijede i svi ostali.

Dnevni raspored ispunjen je natjecateljskim projekcijama koje je moguće pratiti online, a detalji se mogu pronaći ovdje: frff.com.hr. Svi gledatelji ujedno mogu i ocjenjivati filmove iz konkurencije, kako bi konkurirali za Nagradu publike.

Pročitajte i ovo

MEDNO

Dani meda održani u Dugoj Resi