Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Županija MALO PROMJENE Podijeli

Furdek prestaje biti dogradonačelnik Duge Rese, postaje vijećnik

Dosadašnja vijećnica Danijela Salopek (HSS) dala je ostavku u vijeću

HSS-ov dogradonačelnik Duge Rese Miroslav Furdek vraća se u Gradsko vijeće. Odluku je donio nakon što je ostavku na mjesto vijećnice podnijela Danijela Salopek.

Furdek je bio dogradonačelnik volonter. Za svoj rad nije primao nikakvu naknadu, a novcem koji je “oslobodio” odrekavši se plaće, podsjeća gradonačelnik i Furdekov politički šef  Tomislav Boljar, dao je veliki doprinos.

– To se vidi kroz opremanje računalnom opremom naših dviju osnovnih škola i dio za Učenički dom odnosno vidi se prema tome što je sada u tijeku provedba i natječaj za nabavu računala i dodatne opreme za Srednju školu. Sada je odlučio aktivirati svoj vijećnićki mandat i vraća se u vijeće jer čvrsto vjeruje da kroz rad u vijeću može donijeti još dodatnih benefita. Posebno sada kada dolazimo u vrijeme provedbe velikih projekata, kaže Boljar.

U razloge zbog kojih je vijećnica Salopek, inače HSS-ovka, podnijela ostavku, nije želio ulaziti.

– Napisala je vijećnica da zbog osobnih razloga i stavova više ne može biti u vijeću unutar stranke HSS-a. Mi to poštujemo. Zahvaljujemo na dosadašnjem radu. Doktor Furdek se odlučio upravo zbog stabilnosti i nastavka rada na svim projektima vratiti u vijeće, pojasnio je Boljar.

Salopek je u vijeće i ušla kao Furdekova zamjena nakon što je on postao prvi zamjenik gradonačelnika. Boljar sada ostaje sam s dogradonačelnicom, SDP-ovkom i također volonterkom Katarinom Srakočić, voditi Grad.

-Grad će funkcionirati stabilno i sigurno kao i do sada, kaže Boljar.

Pročitajte i ovo

NULA POZITIVNIH

Karlovačka županija bez novooboljelih