Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Život KARLOVAČKI USPJEH Podijeli

Gajšak dobio ponude da preseli proizvodnju čak i u Kinu,ali srećom, zasad to nije u planu

Mladi Karlovčanin i njegova konzola sve poznatiji

Karlovčanin Albert Gajšak za njegov MAKERbuino dobio je  i brojne ponude da svoju proizvodnju iz Karlovca presele u Ukrajinu, Kinu i Maleziju. Za sad im to, na sreću Karlovca, nije u planu.

Trenutačni cilj nam je naspavati se i odmoriti od grada koji nikada ne spava te krenuti u realizaciju potencijalnih poslovnih ponuda koje smo dobili na CES-u, rekao je Albert Gajšak nakon sajma u Las Vegasu na kojem su ovakve ponude i “pale”.

Albert Gajšak u Las Vegas je otišao pokazati svoju konzolu i “ispipati” bilo investitorima i prodavateljima. No, naišao je na interes koji je premašio sva njegova očekivanja, piše Zimo.hr

Na sajmu nam je prišlo mnogo američkih preprodavača koji su zainteresirani za stavljanje MAKERbuina u svoje online trgovine i fizičke maloprodajne dućane. Kao što ste već čuli, među njima je i američki Amazon kojemu smo “zapeli za oko” i koji je zainteresiran za korištenje MAKERbuina u svojem STEM club program u kojem preprodaju edukativne proizvode i organiziraju STEM radionice, dodaje Gajšak.

Pročitajte i ovo

SAJAM UDRUGA

58 udruga sutra na karlovačkoj promenadi predstavlja svoj rad