Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Sport MALI NOGOMET Podijeli

GČ Grabrik i VOŠK AMP Servis Polović prošli dalje kod seniora, branitelj veteranskog naslova oprostio se od turnira

Auto klub Siget je u reprizi prošlogodišnjeg finala poražen od Restorana Gladne oči 3:2 i završio turnir već u grupnoj fazi.

KARLOVAC – U današnjim utakmicama jubilarnog 50. malonogometnog turnira Karlovac 2018/2019. kod seniora su prolazak u osminu finala izborili Gradska četvrt Grabrik i NK VOŠK AMP Servis Polović, dok se kod veterana od turnira oprostio branitelj naslova Auto klub Siget.

U prvoj utakmici današnjeg programa Grabričani su sa 6:2 pobijedili NK Ogulin i osvojili 1. mjesto u skupini C, koje ih vodi u osminu finala. Među 16 najboljih seniorskih ekipa plasirao se i NK VOŠK AMP Servis Polović, ali do tog uspjeha stigao je bez borbe. Naime, ekipa Turić security je, zbog nastupa u završnici drugog turnira, bila primorana odustati od ovog karlovačkog, pa je utakmica registrirana rezultatom 3:0 za ekipu iz Belavića, koja je time postala pobjednik skupine G.

Veliku većinu današnjeg programa ‘okupirali’ su veterani, a svakako najvažnija vijest je oproštaj od turnira branitelja naslova Auto kluba Siget. Sigećani su jučer ‘kiksali’ protiv veterana NK Slunja izgubivši 4:1 pa su im za prolazak u četvrtfinale danas trebale dvije uvjerljive pobjede. Međutim, u reprizi prošlogodišnjeg finala izgubili su od Restorana Gladne oči (prošle godine pod imenom Transporti Buneta) rezultatom 3:2, pa im kasnija uvjerljiva 7:1 pobjeda nad Krnjakom Barilovićem više nije ništa značila u konačnom plasmanu u grupi. Iz te skupine u četvrtfinale su prošli Restorani Gladne oči i NK Slunj veterani.

U skupini D Aesthetica PNT Croatia odigrala je danas sve tri svoje utakmice, u sve tri slavila i izborila plasman u četvrtfinale. Nadigrala je Parking Karlovac 5:1, Caffe bar Off-On Restoran Prosikito 3:1 i VNK Duga Resa 8:3.

RASPORED UTAKMICA – petak, 11. siječnja
16:30 NK Korana – NK Croatia ’78 (seniori)
17:05 NK Slunj – NK Vojnić ’95 (seniori)
17:40 Karlovac 1919 – Ilovac (revijalna utakmica minića)
18:15 CB Kova & Mali princ – A-Kurt veterani (veterani)
18:50 KMS Malerič Vinica – Radnik Karlovac (veterani)
19:25 Limtehna & Zlatarna Najo V. Kladuša – Općina Draganić (seniori)
20:00 KMS Malerič Vinica – CB Kova & Mali princ (veterani)

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Seniori Karlovca sedmi u Kupu i ekipnom Prvenstvu Hrvatske, seniorke desete u Kupu