Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac MJESEC PIVE Podijeli

Gdje u kolovozu na pivo? Naravno, u Karlovac

Posjetitelji će moći uživati u raznovrsnim zabavnim sadržajima, prigodnoj ugostiteljskoj ponudi i nastupima vodećih imena domaće glazbene scene.

Karlovac je mjesto gdje će se u kolovozu zaputiti mnogi ljubitelji piva, gurmanskih specijaliteta i dobre zabave.

Stoga će, na radost mnogih pivoljubaca iz Hrvatske, od 10. do 30. kolovoza karlovački restorani, kafići i pubovi imati posebne ponude jela s pivom i različitih vrsta piva, pivskih koktela, glazbeni program, nagradne kvizove, pivske izložbe, i druge tematske sadržaje.

Prigodne izložbe bit će organizirane i u gradskim galerijama i suvenirnicama, dok će na Žitnoj lađi biti organizirane posebne animacijske vožnje pod nazivom „Pivske priče sa Žitne lađe.“

I ove godine za sve zainteresirane bit će organizirana tematska vođena turistička tura u pratnji vodiča pod nazivom „Frtalj cenera.“

Program će upotpuniti zabavna interaktivna igra “Pivska potraga” u kojoj će prijavljeni timovi na raznim lokacijama u gradu tražiti pivske proizvode sa zadacima i dijelovima slagalice.

Tim koji najbrže skupi sve dijelove slagalice očekuje prigodna nagrada – škrinjica s pivom. Igrati se mogu samo stariji od 18 godina.

Upravo zbog dodatnog jačanja imidža grada, Turistička zajednica grada Karlovca i ove godine provodi marketinšku aktivnost “Na pivo u Karlovac”.

Pivski mjesec u gradu na četiri rijeke kulminirat će tradicionalnim festivalom čije će se 35. izdanje održati od 26. do 30. kolovoza, na atraktivnim gradskim lokacijama, a posjetitelji će moći uživati u raznovrsnim zabavnim sadržajima, prigodnoj ugostiteljskoj ponudi i nastupima vodećih imena domaće glazbene scene.

(FOTO: Demjan Rožman/Izvan fokusa)

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Naša poznata glumica Zrinka Cvitešić 4. listopada 1991. bila je učenica škole na Turnju: Otišla sam s crveno-bijelim medom, imam ga još i danas, a rat nikad neću razumijeti