Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Glas naroda

"Vijest dana: "dugoreško komunalno smanjilo gubitke vode." Radi se zaista o spektakularnom uspjehu koji garantira dolazak boljih dana... Zar se mi zaista nemamo čime drugim pohvaliti!? Drugi otvaraju nove poslovne zone, tvornice, trgovačke centre, hvale se stranim ulaganjima, porastom broja novoređene djece, povratkom visoko obrazovanih mladih, izgradnjom ili barem sanacijom cesta i mostova... a mi slavimo genijalce koji su niti manje niti vise nego "smanjili gubitke vode"?! Blago nama svima sa njima."

NLone, DR

"NE sipanju šljunka po dugoreškim cestama! Nitko normalan i civiliziran to vise ne radi. Šljunak radi štetu automobilima, uništava ceste, oštećuje horizontalnu prometnu signalizaciju, puni kanalizacijske odvode, a potpuno je nepotreban s obzirom na obvezu zimskih guma. Osim toga, taj šljunak košta, netko (mi) to treba platiti, a netko to na kraju treba i pomesti. Barem ono što nije završilo u kanalizacijskim odvodime..."

NLone, Karlovac

"Ak je Karlovac izgubio oko 10% stanovnika, a županija vjerojatno još i više, trebalo bi odmah za bar 10% smanjit broj županijskih i gradskih vijećnika, a isto tako i županijsku, gradsku i sve općinske uprave. Zar ne?"

Tomato, Karlovac

"Hvala Bogu da je štrajk završen i da je počela škola!"

Tomato, Karlovac

"Što se tiče "pauka" to je trebalo davno učiniti.... jako puno putujem ali nigdje nisam vidio ovakvo stanje kao u DR... ljudi po cijeli dan parkiraju po nogostupu tako da pješaci ne mogu proći.... i to u sred centra, uz policiju, uz sve dućane.... pekare itd. Policija samo prolazi i ništa ne poduzima.... ovakvo užasno stanje najviše govori o gradskim čelnicima koji nisu kadri ništa napraviti da učine građanima život ugodnijim i sigurnijim..."

predrag, Duga Resa

"Zanima me otkud Čistoći pravo da odredi kolika meni kanta treba. U mom kućanstvu živi dvoje odraslih i jedno dijete. Kantu od 120 litara vec pola godine nismo imali punu prilikom odvoza. Naravno da ću zahtjevati manju kantu od 80 litara jer mi veća ne treba. Oni su si zamislili da samo samci ili dvoje starijih treba manju kantu. Po ovome njihovom se radi o diskriminaciji prema braćnom statusu i dobi. I da, u jednom članku je napisano da će kažnjavati one koji pale smeće pa makar i u svrhu "grijanja". Pa tko mi može zabraniti da karton koristim za potpalu. Nakon ovakvog poskupljenja očekujem da će šume biti pune smeća. Zar da ja papir i karton dam njima a znam da se to može odvesti na otkup?!"

Tomica, Duga Resa

"Predlažem policiji postavljanje kamere na skretanju iz Kranjčevičeve lijevo u Konzum i iz Konzuma lijevo u Kranjčevićevu jer unatoč znakovima svako drugo vozilo skreče nepropisno. Uz to šta krše propise stvaraju i nepotrebnu guzvu ponekad je kolona do rotora."

Stari, Karlovac

"Molimo komunalne službe da iako je došao snijeg ne zasipavaju ceste šljunkom. Zimske gume su obvezne tako da šljunak koji nam uništava aute nije potreban. U niti jednoj EU zemlji to više nije praksa."

NLone, Duga Resa

"Ono...kad gradski vijećnik pozicije iz auta u prolazu građanima pokazuje srednji prst jako negativno odjekuje na većinu u gradu koja svim snagama radi na tome da svojim sugrađanima stvori uvjete za kvalitetniji život. Ali ne čudi kad tog vijećnika utjelovljuje lik samozvanog vodošlosara koji ne zna kako izgleda protočni bojler a obiteljski posao je srozao na rub propasti, te je za njegova kak ti dužništva nestajala lova u sportskim klubovima itd..itd..itd.. Vjerujem da ovakvi primjeri nisu barijera da naše malo misto svakodnevno napreduje no nije lijepo ni za vidjeti ovakve primjere...."

NPkzbj, Periferija

"Danima nitko ništa ne piše na RM. Dakle, građani DR su potpuno izgubili nadu da njihova riječ više išta ikome znači...godinama su pisali na RM, bili su to uglavnom konstruktivni i dobronamjerni glasovi koje nažalost nitko nije slušao, niti se na njih obazirao...ova činjenica da su građani DR potpuno zašutjeli i da javno nisu više u stanju ni riječ progovoriti je najtragičnije stanje koje se moglo dogoditi jednoj sredini..."

predrag, Predrag Karlovac

1 2 3 11