Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Sport MAČEVANJE Podijeli

Gojak brončani na Inter kupu u Zagrebu, Profozić održao trenerski seminar u Osijeku

Najbolji seniorski borac karlovačkog kluba u Zagrebu je ubilježio 5 pobjeda i 3 poraza.

Antonio Gojak, član Mačevalačkog kluba Karlovac, osvojio je brončanu medalju na Inter kupu u Zagrebu, a trener karlovačkog kluba Krešimir Profozić boravio je pet dana u Osijeku i održao seminar za tamošnje trenere.

Na međunarodnom natjecanju za disciplinu floret u Zagrebu najbolji seniorski borac karlovačkog kluba ubilježio je 5 pobjeda i 3 poraza, što mu je na koncu donijelo 3. mjesto u konkurenciji 13 boraca.

Trener Krešimir Profozić boravio je pet dana u Osijeku, gdje je, na poziv Mačevalačkog kluba Dmitar Zvonimir, održao seminar za tamošnje trenere, te grupne i individualne treninge za sve dobne kategorije osječkog kluba. Učio je osječke trenere i borce disciplini mač, koja je primarna disciplina u njihovom klubu, a koliko su u tamošnjem klubu bili zadovoljni njegovim radom, najbolje govori podatak da su mu ponudili stalno zaposlenje na plaći sportske zajednice. Podsjetimo, bez obzira na vrlo uspješan i kvalitetan desetogodišnji rad, Mačevalački klub Karlovac u Karlovačkoj športskoj zajednici još uvijek nije dobio pravo na profesionalnog trenera, a trener Profozić je trenutno na plaći Hrvatskog olimpijskog odbora i to za rad s djecom.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Oscar Kovačić iz karlovačke Prane zlatni na 42. Belgian Openu u Lommelu