Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Život SRETAN KRAJ Podijeli

Gorila je vraćena: Pronašla je Karlovčanka u šetnji s psom

Gospođa Beketić šetala je s psom kad je uz ogradu studentskog doma ugledala najtraženiju gorilu

Nakon višesatne potrage plastična gorila koja je rano jutros najprije prestrašila Karlovčane jer ju je netko ostavio na Crnoj promenadi, da bi potom s te lokacije nestala, poslijepodne je sretno vraćena na svoje mjesto – park uz hotel Lana Korana.

Podsjetimo, rano jutros plastična gorila teška 20 kilograma “čekala” je Karlovčane na Crnoj promenadi, a mnogi od njih bili su u fazi “ajme, kako sam se prestrašio/la”. Još uvijek nepoznat netko gorilu je ukrao iz prirodnog staništa, odnosno parka uz hotel Lana Korana gdje se nalazi zajedno s ostalim plastičnim  životinjama. Nakon što je Radio Mrežnica objavila prvu info, gorila je nestala s lokacije na kojoj je ujutro viđena, a počela je i potraga u kojoj su sudjelovali i karlovački policajci uz zaposlenike tvrtke.

Poslijepodne je gorila pronađena i to  zahvaljujući Karlovčanki, gospođi Beketić,  koja je bila u šetnji s psom, a najtraženiju plastičnu skulpturu pronašla je uz ogradu Studentskog doma u Karlovcu. Odmah je zvala supruga Igora Beketića, a on je potom odvezao gorilu i logičnim izborom nazvao tvrtku Lana. Ispostavilo se da je gospođa Beketić sretna nalaznica, a gorila je vrlo brzo vraćena na staru poziciju.

Eto, sretan kraj priče za koju se nadamo da vam je bar malo “odvukla” pažnju sa svih mogućih pandemijskih vijesti kojima smo svakodnevno bombardirani.

 

 

Pročitajte i ovo

RECITE

Možemo! poziva Karlovac i županiju da javnost informiraju o projektima koje planiraju prijaviti na natječajima